×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در ۸۵۰۰ نقطه ایران و ۴۵ کشور جهان

برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در ۸۵۰۰ نقطه ایران و ۴۵ کشور جهان

اخبار فرهنگی هنری پایشگر– دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) از برگزاری همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در بیش از ۸۵۰۰ نقطه ایران و ۴۵ کشور جهان خبرداد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر ، داود منافی‌پور- دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع)- امروز چهارشنبه (۲۰ تیرماه) در مراسم تشریح برنامه های همایش شیرخوارگان حسینی(ع) که در آستان مقدس امامزاده صالح(ع) برگزار شد با بیان اینکه مظلومیت شیرخوار حسینی هر روز جای خود را بیشتر در جهان باز می‌کند اظهار کرد:امسال بیست‌ودومین سال برگزاری این مراسم است و هیچ کس فکر نمی‌کرد این مراسم اینچنین جهانی شود.

وی با اشاره به اینکه همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در ۸۵۰۰ نقطه ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود، گفت: نسل کنونی از ما سوال دارد چرا عزاداری می‌کنیم؟ با به دست گرفتن حضرت علی اصغر(ع) به راحتی می‌توان به این سوال جواب داد و گفت هزار و اندی سال پیش فرزندان حضرت رسول در بیابان کربلا هم خودش و هم فرزند شیرخوارش به شهادت رسید.

منافی‌پور افزود: اولین هیات بین‌المللی شیعه به نام بانوان ثبت شده و با شیرخواران خود به عزا نشسته‌اند و پیام لبیک و سلام و آمادگی دارند و در این مراسم فرزندان خود را نذر یاری امام زمان (عج) می‌کنند. این مسئله محدود به جغرافیای شیعه نیست و مادران مسیحی نیز فرزندان خود را نذر یاری منجی بشریت می‌کنند. ما باید این فرهنگ را به قله برسانیم و اصلا محدود به جغرافیای شیعه نیستیم و باید تلاش کنیم هر کس مادر است بیاید و فرزندش را نذر یاری منجی کند. یعنی منجی و امام نجات بخش برای همه است.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) ادامه داد: سال ۸۹ اولین مراسم شیرخوارگان حسینی برگزارشد. همان سال هم اربعین شروع شد. این اتفاقی نیست؛ اربعین هم مختص زنان است و گویی قرار است زنان کربلا را به جهان معرفی کنند. نقطه عطف شیرخوارگان حسینی این است که مادر فرزند دلبند خود را نذر امام می‌کند و بعد از این نذر عهده‌دار یک تربیت جدی می‌شود و تربیت یک سرباز منجی آغاز می‌شود. دشمن گفته اینها پادگان منجی را راه‌اندازی کرده‌اند.

منافی‌پور اضافه کرد: سیدالشهدا فقط برای من و توی شیعه نیست. سیدالشهدا فقط برای گریه کردن و حاجت گرفتن نیست برای تعالی است چون عشق‌مدار و حق‌مدار بود و خودشان فرموده‌اند آمده‌ام دنیای شما را اصلاح کنم و درک این حقیقت از هزاران سلام و دعا بیشتر است. اگر این را فهمیدیم به نسل جوان می‌آموزیم که راه فلاح این است. امام حق بود و نگذاشتند حق را برقرار کند و چون شهید شد باید بر ایشان گریست.

وی ادامه داد: قبلا مراسم‌های عزاداری و نوحه‌خوانی بود اما حضور مادران و شیرخوارگان در جهان این سوال را ایجاد کرد که چرا اینگونه این فرهنگ در حال توسعه است.

منافی‌پور اعلام کرد: شش هزار و ۴۸۰ نقطه در ایران مراسم‌هایی که ما ثبت کرده‌ایم را امسال برگزار می‌کنند. البته تعداد زیادی از مراسم به صورت خودجوش برگزار می‌شود. بزرگ‌ترین جلسه ما در استان فارس با ۸۰۰ جلسه برگزار می‌شود. در تهران بیش از ۳۰۰ جلسه داریم. ۱۱ هزار امامزاده در کشور داریم که تعداد زیادی از آنها نیز مراسم مشابه را برگزار می‌کنند.

وی اضافه کرد: در عراق این مراسم در حال برگزاری است. در پاکستان بیش از ۴۰۰ جلسه داریم. حتما در کشورهای همجوار نیز تلاش می‌کنیم مراسم شیرخوارگان حسینی را برگزار کنیم. برنامه بلند مدت ما این است که باید در ۲۵ سال به ۱۵ هزار جلسه برسیم. فقط در هند می‌توان بیش از هشت هزار جلسه برگزار کرد که چند سال است فعالیتمان را در این کشور آغاز کرده‌ایم.

منافی‌پور به هفت سال پژوهش در حوزه پیراهن امام حسین(ع) نیز اشاره کرد و گفت: سه اجلاس با محور پیراهن حضرت سیدالشهدا(ع) را با حضور علما و نخبگان منابر شیعه برگزار کرده‌ایم. راز موفقیت حرکت حضرت علی اصغر(ع) نمادسازی در این حوزه بود. اگر جریان خیر و شر با تصویر و نماد به میدان بیاید می‌تواند موفق شود.

وی گفت: مانیز نیاز به نمادسازی داریم و نخبگان منابر شیعه باید بدانند موفقیت فرهنگ‌سازی در حوزه دین با نمادسازی محقق می‌شود. شیطان برای به انحطاط کشیدن انسان نمادسازی کرده است. ما هم نماد داریم. پیراهن حضرت سیدالشهدا(ع) نماد ماست که ۱۲۴ هزار پیامبر به آن متوسل شده‌اند و قبل از عاشورا به حضرت زینب(س) داده شد تا به امام حسین(ع) برساند. این پیراهن که به خون امام حسین(ع) آغشته است در دست ائمه هست و امام زمان(عج) با این پیراهن ظهور می‌کند. اگر شیعه به این نماد تام عاشورا نپردازد دستش خالی می‌ماند.

منافی‌پور افزود: در همین راستا سوگواره سفینه النجاه امسال با موضوع پیراهن حضرت سیدالشهدا(ع) در حوزه‌های علمی‌، هنری و ادبی و ۱۲ محور فراخوان شده و اهداف ما جا انداختن این نماد در آحاد جامعه بشری است.

false
true
false
false

true