×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
false
true
راهکار وزیر راه و شهرسازی برای حل التهاب بازار مسکن

راهکار وزیر راه و شهرسازی برای حل التهاب بازار مسکن

اخبار بانک و بیمه پایشگر– وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در روزهای اوج التهاب بازار مسکن قرار داریم، عنوان کرد: تغییرات نرخ ارز و التهابات بازارموازی، مسکن را دچار مشکل کرده است اما برای حل این مشکل،سیاست افزایش عرضه را داریم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، محمداسلامی وزیر راه و شهرسازی امروز در صحن علنی مجلس، در خصوص عملکرد وزارت راه و شهرسازی گفت: در سال‌های ۹۸ و ۹۹ نهضت خانه ‌سازی را احیا کردیم و با جریان‌سازی تولید و عرضه مسکن ملی، یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر فرصت ثبت‌نام برای خرید این واحدها را داشتند که براساس پالایش انجام شده ۸۰۰ هزار نفرواجد شرایط مشخص شدند که تحویل و آغاز ساخت این واحدهااز ماه‌های آینده انجام می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه روند صدور پروانه به یک جریان باثبات تبدیل شده و تاکنون برای ۳۰۰ هزار واحد مسکن ملی پروانه صادر شده است، گفت: با توجه به نرخ ازدواج ثبت شده سیاست ما تولید و عرضه ۴۰۰ هزار واحد مسکن در سال است.

اسلامی از توسعه حریم‌های شهری خبر داد و گفت: یکی ازمشکلات ما کوچک نگه داشتن حریم شهری بود که با مذاکرات انجام شده قرار بر این است که حریم شهرها افزایش یابد و ارائه تراکم در مناطق مناسب روانتر صورت بگیرد. همچنین با وزارت جهاد برای واگذاری اراضی وزارت راه و شهرسازی به توافق رسیدیم تا تولید در این اراضی آغاز شود.

وی ادامه داد: در بهمن ماه سال گذشته سامانه جامع املاک واسکان رونمایی شد و این سامانه را برای اخذ مالیات از خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتی تحویل دادیم و امروز سازمان امورمالیاتی می‌تواند خانه‌های خالی برای اخذ مالیات را شناسایی کند.

وزیر راه و شهرسازی افزود: همچنین اعلام کردیم افرادی که صاحب واحدهای نیمه‌کاره هستند یا اراضی در اختیار دارندمی‌توانند وارد طرح مسکن ملی شوند.

اسلامی با بیان اینکه ۶۳ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده است که تا آبان ماه تمام این واحدها را تحویل می‌دهیم، گفت: باقیمانده مسکن مهر دارای مشکلات حقوقی هستند و پس از رفع مشکلات حقوقی آنها می‌توانیم نسبت به ساخت و تحویل اقدام کنیم.

وی همچنین از رفع حاشیه‌نشینی در برخی از استانها از جمله خراسان رضوی، خوزستان و سیستان تا پایان سال ۱۴۰۰ خبرداد و گفت: تا مدت مذکور تمام نقاط شهری این مناطق که دارای کپر و یا آلونک هستند از این وضعیت خارج می‌شوند.

جابجایی ۳۰ میلیون مسافر هوایی در سال ۹۸

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه سیاست ما توسعه ناوگان هوایی کوتاه‌برد است، اظهار کرد: برای ایجاد عدالت و توازن منطقه‌ای برنامه ما توسعه ناوگان کوتاه‌برد است و توانستیم در این حوزه اقداماتی را انجام دهیم. همچنین در سال گذشته ۳۰ میلیون مسافر هوایی را توانستیم جابه جا کنیم.

نوسازی ۵۳ هزار کامیون با عمر بالای ۴۰ سال

وی درباره نوسازی ناوگان کامیونی گفت: در سال جهش تولیدمهمترین اقدام ما نوسازی ناوگان کامیونی با استفاده از تبصره۱۸ قانون بودجه است که بنا داریم ۵۳ هزار کامیون با عمر بالای۴۰ سال را نوسازی کنیم. توجه داشته باشیم که از سال ۷۸تاکنون تنها ۲۰ هزار کامیون نوسازی شده اما سیاست ما این است که در طول سه سال بتوانیم این میزان کامیون را نوسازی کنیم.

اسلامی با اشاره به نوسازی ناوگان ریلی تاکید کرد: در سال‌های گذشته همواره نوسازی ناوگان ریلی به دلیل کم‌توجهی به ظرفیت‌های داخل با مشکل مواجه بود و استفاده از واگن‌های فرسوده تمدید مشروط می‌شد اما برای اولین بار نسبت به جمع ‌آوری تمام واگن‌های فرسوده و توزیع آنها بین شرکت‌های واگن‌سازی داخلی برای نوسازی و بازسازی اقدام کردیم تا ازطریق توان داخل، ناوگان ریلی کشور بازسازی شود.

false
true
false
false

true