×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
آخرین وضعیت پذیرش شرکت‌ها و عرضه‌های اولیه در فرابورس اعلام شد

پایشگر- معاون پذیرش و ناشران فرابورس اعلام کرد : اطمینان از استقرار حاکمیت شرکتی و اجرایی شدن آن برای شرکت هایی که قصد ورود به بازار سهام را دارند یکی از اصول بنیادی است که در فرابورس نیز به آن‌توجه می شود.

به گزارش پایشگر به نقل از ایبِنا، سید مهدی علم‌ الهدی در چهل‌ویکمین نشست خبری «یک دیدار، یک عرضه» که به تشریح ظرفیت‌های شرکت داروسازی آوه سینا اختصاص داشت «آخرین وضعیت پذیرش شرکت‌ها و عرضه‌های اولیه در فرابورس» را اعلام کرد و گفت : در بازار دارایی فکری فرابورس ۲۶۲ اختراع وجود دارد که معامله ۹ اختراع نیز در چند ماه اخیر با ارزش حدود ۶ میلیارد تومان انجام شده است.

عملکرد صندوق های جسورانه

معاون پذیرش و ناشران فرابورس در ادامه افزود: در بخش صندوق های جسورانه ۵ صندوق در تابلو وجود دارد که حجم معاملات آن به ۱۴۵ میلیارد تومان رسیده است.

سید مهدی علم‌ الهدی با اعلام این که موافقت اصولی ۹ صندوق جسورانه در فرابورس صادر شده گفت : پذیره نویسی یک صندوق در هفته آینده در فرابورس انجام می گیرد که صندوق بازنشستگی کشوری موسس آن خواهد بود و این صندوق در حوزه بیمه و بانک فعالیت خواهد کرد.

درخواست صندوق سرمایه گذاری فیلم

معاون پذیرش و ناشران فرابورس اظهار داشت : درخواست پذیرش ۱۰ صندوق نیز در حال بررسی است که در بین آن ها درخواست هایی از حوزه های فیلم، اکتشاف و کشاورزی نیز وجود دارد.

۱۳ درخواست از دانش بنیان ها

همچنین سید مهدی علم‌ الهدی با اعلام این که ۱۳ درخواست پذیرش شرکت های دانش بنیان ارائه شده افزود : دستور العمل صندوق های سرمایه گذاری خصوصی نیز در سازمان بورس تصویب شده اما هنوز ابلاغ نشده است.

دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی

در ادامه این نشست خبری مدیر عامل شرکت داروسازی آوه سینا خبری گفت : بانک‌ مرکزی تا به امروز با اختصاص عرضه ۴۲۰۰ تومانی حمایت ویژه ای از شرکت به عمل آورده است.

مزیت نسبی تولید

میر ترابی در ادامه افزود : با توجه به این که کل چرخه تولیدات دارو شرکت در داخل ایران صورت می گیرد ریسک و بازده سهام «داوه» در سطح خوبی قرار دارد. همچنین با توجه به این که در رده شرکت های دانش بنیان هستیم، حمایت های مناسبی از سوی نهادهای مرتبط از شرکت صورت می گیرد و بر همین اساس می توانیم از تسهیلات بانکی و مالی دانش بنیان استفاده کنیم و ۵۰ درصد پروژه های داروسازی آوه از این طریق تامین مالی می شود.

نقطه قوت سود انباشته

وی در ادامه گفت : سود انباشته نقطه قوت هر شرکتی است و در داروسازی آوه سینا بر اساس سیاست های طراحی شده، طرح های توسعه ای در همه بخش ها و کم بودن هزینه های مالی به عنوان یک راهبرد همیشه اجرایی می شود.

جزییات عرضه اولیه داروسازی آوه سینا

گفتنی است شرکت داروسازی آوه سینا به عنوان یکصد و یکمین شرکت در بازار دوم فرابورس هفته آینده برای اولین بار پس از پذیرش و با احراز همه شرایط عرضه اولیه می شود. بر اساس این گزارش، این ناشر به عنوان یکصد و یکمین شرکت حاضر در بازار دوم فرابورس با نماد معاملاتی «داوه» و در گروه مواد و محصولات دارویی در تاریخ ۱۶ اسفند ماه ۹۶ از سوی هیات پذیرش فرابورس در فهرست نرخ های این بازار درج و به احتمال زیاد طی یکشنبه هفته پیش رو به روش ثبت سفارش عرضه اولیه می شود.

ارزش گذاری هر سهم

بر اساس این گزارش ارزش گذاری هر سهم شرکت داروسازی آوه سینا با سرمایه ۳۵ میلیارد تومانی و بر اساس روش جریان نقدی تنزیل شده(DCF) معادل با ۳۵۱ تومان و ۸ ریال، روش تنزیل سود های تقسیمی معادل با ۲۳۸ تومان و ۶ ریال و بر اساس روش نسبی معادل با ۳۳۶ تومان و ۹ ریال برآورد شده که با محاسبه میانگین، ارزش ذاتی هر سهم معادل با ۳۰۹ تومان و یک ریال برآورد می شود.

وضعیت مالی

دارایی های «داوه» در سال ۹۶ به ۹۰۷ میلیارد ریال رسیده است که از این میزان ۵۹۲ میلیارد ریال به دارایی های جاری اختصاص دارد. دوره وصول مطالبات این شرکت از ۳۹۸ روز به ۳۳۸ روز در سال ۹۶ کاهش یافته است.

از سویی دیگر، موجودی کالای این شرکت در پایان سال ۹۶ به ۱۱۹ میلیارد ریال رسیده که نسبت به سال ۹۵ حدود ۲۰ میلیارد ریال کاهش یافته است. همچنین دوره گردش موجودی کالا به ۹۷ روز کاهش یافته و سود هرسهم سال ۹۶ را ۴۲۲ ریال اعلام کرده است

false
true
false
false

true