×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
false
true
اختصاص تسهیلات دولتی برای تقویت بومگردی‌ها/ استراتژی دولت، مهاجرت معکوس است

اختصاص تسهیلات دولتی برای تقویت بومگردی‌ها/ استراتژی دولت، مهاجرت معکوس است

اخبار فرهنگی هنری پایشگر – وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: دولت صد همت تسهیلات برای تقویت اشتغال کارگاه‌های زود بازده خصوصا روستایی در نظر گرفته است که درصدی از آن برای بومگردی‌ها و کارگاه‌های صنایع دستی به وزارت میراث فرهنگی اختصاص می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، سید رضا صالحی امیری روز سه شنبه در نشست با روسای تشکل های بومگردی کشور که در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، اظهار داشت: امروز در جلسه ای در دولت میزان تسهیلات در نظر گرفته برای دستگاه ها مشخص می شود و ما این سهم را برای بومگردی ها و کارگاه های کوچک صنایع در نظر می گیریم.

وی افزود: امسال دولت برای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی حدود ۸۰ هزار نفر اشتغال تکلیفی در نظر گرفته است.

صالحی امیری اذعان داشت: بومگردی ها نماد احیای جوامع محلی هستند، موضع ما در مورد بومگردی و انطباق با سیاست دولت مشخص است. استراتژی دولت پایداری جمعیت در روستاها و مهاجرت معکوس است. اگر بتوانیم با پایدارسازی جمعیت در روستاها و ایجاد اشتغال، روستاها را آباد کنیم بزرگترین کار بعد از انقلاب را انجام داده ایم.

حمایت‌ مالی از بوم‌گردی‌ها از طریق صندوق پیشرفت

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی نیز در این نشست از تصویب حمایت‌های مالی برای بوم‌گردی‌ها در هیات‌ امنای صندوق پیشرفت خبر داد و گفت: به‌زودی این حوزه از تسهیلات این صندوق بهره‌مند می شود.

انوشیروان محسنی بندپی با بیان اینکه صاحبان بوم‌گردی‌ها در جنگ ۱۲ روزه با میزبانی رایگان از مهمانان، عملکرد درخشانی از خود نشان دادند، افزود: بوم‌گردی‌ها شبکه وسیع اقامتی هستند که ضمن میزبانی از مهمانان و گردشگران، به ارتقای فرهنگ و آداب و سنن ایرانی کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: سه هزار و ۴۰۰ تا سه هزار و ۷۰۰ واحد بوم‌گردی در کشور فعال است و تقویت این واحدها می‌تواند مهاجرت از روستاها به شهرها و حاشیه‌نشینی را کاهش دهد.

نقش بوم‌گردی‌ها در خدمت‌رسانی و توسعه جوامع محلی

رئیس انجمن حرفه‌ای بوم‌گردی‌ها نیز اظهار داشت: بوم‌گردی‌ها فراتر از یک اقامتگاه، نقشی کلیدی در خدمت‌رسانی به گردشگران دارند و با استقبال گسترده مسافران مواجه شده‌اند.

یاور عبیری توضیح داد: صاحبان بوم‌گردی‌ها در جنگ ۱۲ روزه به مردم به صورت رایگان اسکان دادند. این واحدها در کنار میزبانی، به کاهش مهاجرت، بیکاری و فقر کمک کرده و درآمدزایی جوامع محلی را تقویت می‌کنند.

وی تأکید کرد: بوم‌گردی‌ها با ظرفیت بالای خود، توان رقابت با کشورهای دیگر را دارند و یکی از مزیت‌های برجسته ایران در حوزه اقامت و گردشگری بشمار می‌روند.

false
true
false
false

true