×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
false
true
افزایش ۶۸ درصدی زیان و چهار برابر شدن هزینه مطالبات مشکوک الوصول/ موسسه مالی و اعتباری “ملل” با ضعف مدیریت، به سمت انحلال پیش می‌رود

افزایش ۶۸ درصدی زیان و چهار برابر شدن هزینه مطالبات مشکوک الوصول/ موسسه مالی و اعتباری “ملل” با ضعف مدیریت، به سمت انحلال پیش می‌رود

اخبار بانک و بیمه پایشگر– عملکرد موسسه مالی و اعتباری ملل در طی شش ماهه اول سال جاری، حاکی از افزایش ۶۸ درصدی زیان و حرکت به سمت انحلال است.
به گزارش پایگاه خبری پایشگر، فعالیت ماهانه منتهی به مهرماه 1403 موسسه مالی و اعتباری ملل با نماد وملل، پذیرفته شده در بازار اول بورس با سرمایه ثبت شده‌ سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و ارزش بازار ۱۲ هزار و ۱۲۵ میلیارد تومان مورد بررسی خبرنگار “پایشگر”قرار گرفته است.
مؤسسه اعتباری ملل در سال جاری با مسائل و چالش‌های جدی روبرو بوده که نشان‌دهنده مشکلات عمیق ساختاری و مدیریتی در این نهاد مالی است.
موسسه اعتباری ملل، مانند دیگر موسسات مالی و اعتباری، تحت تاثیر شرایط اقتصادی، تغییرات سیاست‌های پولی و وضعیت بازارهای مالی قرار دارد.
در سال‌های اخیر، عملکرد این موسسه نیز با چالش‌هایی همراه بوده است.

*زیان ۶۸ درصدی

این موسسه در شش ماهه اول سال جاری بیش از ۶۸ درصد بیشتر از کل سال گذشته زیان ساخته است.
همچنین، هزینه‌های اداری و عمومی این موسسه دو برابر شده و هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول نیز بیش از چهار برابر افزایش یافته است.
با این توصیف به نوعی می‌توان گفت این موسسه در مسیر انحلال قرار دارد و شاخص‌های مالی آن نشان‌دهنده ضعف شدید در مدیریت دارایی‌ها است.
همچنین، اعطای تسهیلات به زیرمجموعه‌ها و کفایت سرمایه منفی از دیگر مشکلات این موسسه است.
گزارش خبرنگار “پایشگر” حاکی است: در مهرماه امسال، موسسه اعتباری ملل رکورد جدیدی از ثبت عملکرد نامطلوب خود برجای گذاشت.

 

*۱۹ درصد، کاهش درآمد

موسسه اعتباری ملل در مهرماه سال 1403 به درآمد 756 میلیاردتومانی دست پیدا کرد. میزان درآمدی که وملل در اولین ماه از فصل پاییز سال جاری از بخش نام‌برده شناسایی کرد، 19 درصد کاهش را نسبت به ماه گذشته و 18 درصد افت را نسبت به مهرماه سال گذشته نشان می‌دهد.

درآمدی که توسط موسسه اعتباری ملل در این دوره ماهیانه کسب شد، بیانگر کمتر بودن این مبلغ از میانگین درآمد ماهانه سال 1402 و شش ماهه سال 1403 بوده است.
درآمد یک‌ماهه این موسسه 179 میلیارد تومان پایین تر از میانگین درآمد ماهانه شش ماهه سال 1403 ثبت گردید.
شایان ذکر است که عملکرد هفت ماهه اعتباری ملل از میانگین درآمدی یک سال گذشته نیز پایین تر بوده است.
موسسه اعتباری ملل از ابتدای سال جاری تنها توانست شش هزار و 367 میلیارد تومان درآمد تجمیعی محقق سازد که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته نزدیک یک درصد کاهش را در کارنامه خود به ثبت رساند.

 

 

*جزئیات درآمدی

اگر وارد جزئیات درآمدی این موسسه‌ تولید زیان شویم، خواهیم دید که 697 میلیارد تومان از تفکیک درآمد ماهانه آن مربوط به درآمد محقق شده از بخش تسهیلات اعطایی است.

موسسه اعتباری ملل در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به مهرماه سال ۱۴۰۳ مجموع درآمد ارائه‌شده از محل تسهیلات اعطایی طی دوره ماهانه را بالغ‌ بر 697 میلیارد تومان به ثبت رساند و همچنین از ابتدای سال مالی تا انتهای مهرماه سال جاری نیز، درآمد‌های تجمیعی به‌دست‌آمده خود را از این بخش تنها برابر با پنج هزار و 792 میلیارد تومان به اطلاع سهامداران رساند.
وملل در مهرماه سال جاری میزان درآمدی که از تسهیلات اعطایی به ثبت رساند نسبت به شهریورماه 17 درصد کاهش درآمد تسهیلات اعطایی را نشان می‌دهد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز 15 درصد افت داشته است.
در مجموع، درآمد‌های این موسسه طی هفت ماه سپری‌شده از ابتدای سال مالی تاکنون، در مقایسه با سال گذشته، نزدیک به یک درصد کاهش را در کارنامه مالی خود به ثبت رسانده است.
با توجه به شواهد موجود، عملکرد مؤسسه اعتباری ملل در سال جاری را می‌توان تا حد زیادی منفی ارزیابی کرد.

*ضرورت بازنگری در ساختار مدیریتی

اگر این موسسه به سرعت به بازنگری و اصلاح ساختار مدیریتی، افزایش شفافیت، و بهبود سیاست‌های اعتباری خود نپردازد، با خطرات جدی‌تری مواجه خواهد شد.
شاید ادامه‌ی این مسیر منتهی به انحلال این موسسه شود و به سرنوشت دیگر موسسه‌هایی که در سال‌های گذشته دیدیم، دچار شود.

false
true
false
false

true