×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۳ آبان - ۱۴۰۳  
false
true
افزایش ۲۲ درصدی قیمت نان

پایشگر- مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی گفت: پس از چهار سال با موافقت استاندار قیمت نان به صورت متوسط ۲۲ درصد در استان افزایش یافت.

به گزارش پایشگر، محمود نعمتی با اشاره به افزایش قیمت انواع نان از امروز( پنجم آبان‌ماه) در استان مرکزی بیان کرد: از سال ۹۳ تاکنون هیچ‌گونه افزایش قیمتی در این حوزه صورت نگرفته بود که با نظر مساعد کارگروه آرد و نان و موافقت استاندار مرکزی این افزایش انجام شد.

وی با اشاره به اینکه به صورت میانگین ۲۲ درصد افزایش قیمت نان در استان انجام شده است، گفت: قیمت نان سنگک دولتی از ۶۰۰ تومان به ۷۵۰ تومان افزایش یافته و برخی از نانوایی‌هایی که به صورت خودمختار قیمت را به ۸۰۰ تومان رسانده بودند باید با قیمت ۷۵۰ تومان نان را عرضه کنند.

نعمتی اضافه کرد: نان سنگک نیمه‌دولتی نیز هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می‌شد که به هزار و ۲۰۰ تومان تغییر یافت و نان لواش که مصرف عموم دارد از ۲۰۰ تومان به ۲۵۰ تومان افزایش یافت.

وی با تاکید براینکه به شدت بر قیمت عرضه نان نظارت خواهد شد تا عرضه طبق قیمت‌های مصوب انجام شود، قیمت نان بربری که جزو نان‌های آزاد(به غیر از روستاها) به شمار می‌رود از ۸۰۰ تومان به هزار تومان افزایش یافت.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی در خصوص کیفیت آرد بیان کرد: استان مرکزی تولیدکننده گندم است و نیاز استان توسط کشاورزان رفع می‌شود، حتی بخشی از گندم تولیدی استان به استان‌های دیگر ارسال می‌شود و مشکلی در خصوص تولید گندم نداریم، اما به جهت افزایش کیفیت آرد اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان موظف است که مقداری گندم از خوزستان و گرگان جهت ترکیب با گندم تولیدی استان خریداری کند.

نعمتی افزود: این خرید به صورت مستمر انجام می‌گیرد، البته طی ۳ تا ۴ روز گذشته به دلیل برخی از مشکلات در حوزه حمل و نقل تعلل‌هایی در این زمینه صورت گرفت، اما در حال حاضر مشکلی جهت خرید گندم و ترکیب آن با گندم تولیدی استان جهت کیفیت‌بخشی به آرد استان وجود ندارد و کیفیت آرد جهت تولید نان در استان مرکزی قابل قبول است.

false
true
false
false

true