×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
بررسی مهمترین چالش‌های صنعت بیمه و چگونگی شکل‌گیری شورای ثبات بیمه/ انتصابات سفارشی بر خلاف تاکید رئیس جمهوری و دولت و به ضرر منافع سهامداران است!

 

بررسی مهمترین چالش‌های صنعت بیمه و چگونگی شکل‌گیری شورای ثبات بیمه/ انتصابات سفارشی بر خلاف تاکید رئیس جمهوری و دولت و به ضرر منافع سهامداران است!

اخبار بانک و بیمه پایشگر– مدیرعامل و نایب رئیس گروه مالی صبا تامین، نظرات، و دیدگاه‌های تخصصی خود را درباره مهم‌ترین چالش‌های صنعت بیمه، انتصابات سفارشی، روند مذاکرات شستا برای تملک یک شرکت بیمه‌ای و چگونگی تشکیل شورای ثبات بیمه تشریح کرد.

دکتر سید محمد جواد میرطاهر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری “پایشگر“، درخصوص مهم‌ترین چالش‌های شرکت‌های بیمه در نحوه سوددهی به سهامداران گفت: شرکت‌های بیمه دارای ذخایر مختلفی هستند که لازم است با نظارت‌های دقیق بیمه مرکزی، در باره میزان و چگونگی نحوه پرداخت‌ها، روند منطقی آن طی شود.
در این باره، یکی از مهمترین چالش‌ها آن است که ذخایر برخی شرکت‌ها مرتب در حال تغییر است و متولیان آنها می‌توانند در بحث ذخایر، آنطور که مد نظرشان هست، عمل کنند که این مسئله عمدتاً باعث می‌شود که سهامداران از منافع و سود مورد انتظار خود بهره‌مند نشوند.

انتصابات سفارشی

وی درباره انتصابات سفارشی در صنعت بیمه و تاثیر منفی آن بر سهامداران شرکت‌ها اظهار داشت: مهم‌ترین آسیبی که این سفارشات به صنعت بیمه وارد می‌کند، اتخاذ تصمیمات غیر کارشناسی است که بر بدنه صنعت کشور تحمیل می‌شود.
معمولاً در برخی شرکت‌ها، افراد و یا مدیرانی با علایق و دیدگاه‌های مختلف، که وابستگی خاصی به طیف‌های سیاسی دارند، وارد عرصه مدیریت تخصصی می‌شوند و اقدام به اتخاذ تصمیمات غیر کارشناسی و غیر تخصصی می‌کنند که این اقدام لطمات مهمی به صنعت وارد می‌کند.
به گفته دکتر میرطاهر، اینگونه انتصابات سفارشی، دقیقاً بر خلاف تاکید رئیس جمهوری و دولت محترم است و منافع شرکت بیمه‌گر و سهامداران را به خطر می‌اندازد.

مذاکرات شستا

مدیرعامل گروه مالی صبا تامین، در خصوص مذاکرات شستا با چند شرکت بیمه مطرح کشور، برای تملک یکی از آنها نیز گفت: شستا دارای پرتفوی بسیار خوبی است و ما می‌کوشیم آن را در یک روند مناسب و منطقی، از حالت پراکندگی خارج کرده و در قالب یک شرکت بیمه مستقل، متمرکز کنیم.

 


دکتر میرطاهر افزود: به همین منظور مذاکراتی را از مدتی قبل با برخی از این شرکت‌ها آغاز کردیم و در حال رایزنی هستیم تا در نهایت بتوانیم با یکی از آنها به توافق نهایی برسیم.
وی درباره ضرورت تشکیل شورای ثبات بیمه و روند طی شده آن اظهار داشت: مهم‌ترین چالش اقتصاد ایران، نگاه بخشی به آن است و متاسفانه نهادهای مهم مالی همچون بانک مرکزی، بیمه مرکزی و یا بورس، هر کدام به طور جداگانه و بخشی، به منافع زیر مجموعه خود نگاه می‌کنند، بنابراین به منظور رهایی از نگاه بخشی، ضرورت دارد شورای ثبات بیمه در کشور به وجود آید، درست مانند کشورهای توسعه یافته، تا بتوان در این حوزه‌ها به صورت یکجا و با وحدت رویه، نسبت به موضوعات مهم مالی کشور تصمیم‌گیری کرد.
نایب رئیس گروه مالی صبا تامین در تشریح مطلب افزود: با توجه به سه ضلع مهم بورس، بانک و بیمه در کشور، اگر این شورا شکل بگیرد، قادر خواهد بود در باره موضوعات مهمی همچون، نرخ بهره، ارز و غیره تصمیمات واحد اتخاذ کرده و از تبعات منفی بخشی‌نگری در مدیریت مالی کشور جلوگیری شود.

تشکیل شورای ثبات بیمه

دکتر میرطاهر درباره نحوه شکل‌گیری شورای ثبات بیمه نیز گفت: این شورا باید در ذیل دولت تشکیل شود، یعنی وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت و افراد و مدیران دخیل در این حوزه ها، همچون رئیس کل بانک مرکزی، رئیس کل بیمه مرکزی و رئیس سازمان بورس، با همفکری و هماهنگی کامل و در دبیرخانه دولت نسبت به راه‌اندازی آن اقدام کنند تا شاهد وحدت فرماندهی در حوزه‌های یاد شده باشیم.

false
true
false
false

true