true
تلفن ۱۲۳ راهنماییهای لازم درباره همسرآزاری را میدهد
اخبار اجتماعی پایشگر– رئیس مرکز اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیبها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی کشور گفت: همسران و کودکان آزاردیده از جمله گروههای آسیبپذیری هستند که برای دریافت خدمات لازم میتوانند با سامانه فوریتهای اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ تماس بگیرند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، سلمان حسینی افزود: یکی از وظایف خودروهای خدمات سیار اورژانس اجتماعی نیز اعزام به محل و بررسی موارد همسرآزاری مراجعه کنندگان است.
وی خاطرنشان کرد: مراکز اورژانس اجتماعی شامل سه فعالیت خط ۱۲۳ و خودروهای خدمات سیار و مراکز مداخله در بحران است. در مراکز مداخله در بحران نیز مشاوره حضوری بحران انجام میشود.
زنان و دختران خشونت دیده تا ۶ ماه میتوانند در «حامی سرا» بمانند
رئیس مرکز اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیب ها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی کشور اظهار داشت: همچنین در مراکز «خانه امن» که نام جدید آن «حامی سرا» است، زنان و دختران خشونت دیده که حضورشان در منزل مخاطره آمیز است، تا ۶ ماه می توانند اقامت داشته باشند تا زمانی که راه حلی برای مشکلات آنها فراهم شود.
حسینی اضافه کرد: حمایت های مختلف مراکز بهزیستی شامل مداخله ها و مشاوره های روانشناختی و اجتماعی و حقوقی، اسکان موقت حتی در مواردی که بانوان با فرزندشان در مرکز باشند و کمک های مالی مختصر است.
خدمات مراکز اورژانس اجتماعی به صورت شبانه روزی و رایگان است
رئیس مرکز اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیب ها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی کشور گفت: برنامه اورژانس اجتماعی (یا فوریتهای اجتماعی) سازمان بهزیستی کشور با هدف کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و در دسترس قرار دادن اورژانسی خدمات تخصصی اجتماعی – روانی به افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی که درشرایط بحرانی قرار دارند، خدمات ارائه میکند و خدمات این مراکز به صورت شبانه روزی و کاملا رایگان ارائه می شود.
حسینی ادامه داد: گروههای هدف برنامه اورژانس اجتماعی شامل کودکان آزاردیده، همسران آزار دیده، سالمندان آزار دیده، معلولان آزار دیده، افرادی که قصد خودکشی داشته و یا اقدام به خودکشی کرده اند، دختران و پسران فراری از منزل، دختران و زنان در معرض آسیب و یا آسیب دیده اجتماعی، افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد، کودکان خیابانی و مبتلایان به ملال جنسیتی در معرض آسیب است.
وی یادآور شد: مراکز اورژانس اجتماعی، امکان کمک های سرپایی و نگهداری کوتاه مدت و پیگیریهای مددکاری و روانشناختی در موارد مختلف از جمله همسرآزاری را فراهم میکنند.
اورژانس اجتماعی با هدف بهبود اوضاع خانواده از سال ۱۳۸۶ تاسیس شد و اکنون ۲۴ ساعته در حیطههای کودکآزاری، همسرآزاری، زنان و دختران در معرض آسیب، فرار از منزل، خودکشی، معلولآزاری و والدآزاری ایفای نقش میکند.ماموریتهای اورژانس اجتماعی به سه دسته آنی، فوری و با قید فوریت کمتر تقسیم میشود. بیشترین موارد تماس با خط ۱۲۳ در زمینه کودکآزاری و در مرحله بعد همسرآزاری بوده و کمترین میزان تماس در زمینه خودکشی است. بیشترین ماموریتها از ۳ بخش بیمارستانها، کلانتریها و دایره سرپرستی دریافت میشود.
false
true
https://paieshgar.ir/?p=196339
false
false