true
جای بررسی لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» کمیسیون قضایی است نه اجتماعی
اخبار سیاسی پایشگر-معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: جایی که لایحه «حمایت از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر خشونت» باید بررسی شود کمیسیون قضایی است نه کمیسیون اجتماعی حالا از این باب که بتوانند مسائل فرهنگی را هم پوشش دهند در کمیسیون اجتماعی دارند بررسی میکنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر،زهرا بهروزآذر درباره پیگیری معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در بحث افزایش پدیده «کودکهمسری» عنوان کرد: در خصوص موضوع کودک همسری در سفرهای استانی که ما میرویم شهروندان خود این استانها خیلی زیاد آمدند به ما مراجعه کردند و از ما کمک خواستند. این شهروندان خودشان این مطالبه را داشتند و گفتند یکی از موضوعات نگرانکنندهای که ما در شهرهایمان داریم و در برخی از خورده فرهنگها با آن مواجه هستیم، موضوع کودک همسری است.
معاون زنان و خانواده رئیسجمهور ادامه داد: بنابراین بعد از این سفرها این موضوع در دستور کارمان قرار گرفته است ما در همه این سفرها اعلام آمادگی کردیم و گفتیم که حل این مسئله فقط توسط دولت و از تهران شدنی نیست، باید همه فعالان و گروههای مرجع حضور بهم برسانند، در کنار یکدیگر باشند و ریشههای فرهنگی را با یکدیگر شناسایی و حل مسئله کنیم.
بهروز آذر درباره تغییر نام لایحه «حمایت از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر خشونت» به لایحه «صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت» که با انتقاداتی همراه بوده است، گفت: من خودم شخصا نگرانی از این مساله ندارم؛ چون جوهر اصلی این لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت است.
وی خاطرنشان کرد: دوستانی که این عنوان را به سوءرفتار تغییر دادند، مدنظرشان این است که ما موضوع خشونت را کلانتر ببینیم، فقط مسئله ضرب و شتم داخل آن نباشد و بتوانیم انواع خشونتهای فیزیکی، خشونت کلامی و خشونت اقتصادی را ببینیم و همه اینها ذیل موضوع سوءرفتار پوشش داده میشود.
معاون زنان و امور خانواده ریاست جمهوری تاکید کرد: آن چیزی که اهمیت دارد این است که این قانون به نحوی تدوین شود که بتواند موضوعاتی مثل انواع خشونتهای خیلی شدید را جرمانگاری کند و باعث شود پیشگیری اتفاق بیفتد؛ امیدوارم به این میسر برسد.
وی درباره اینکه در مجلس گذشته عنوان شد در لایحه «حمایت از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر خشونت» حبسهای زیادی در نظر گرفته شده است و باید آن را تعدیل و حبسزدایی کرد، اظهار داشت: الان جمعبندی درباره این وجود ندارد و در کمیتهها در حال بررسی است. این لایحه جنس قضایی دارد و اصلا خود قوه قضائیه آمده است این را پیشنهاد داده است و اگر قوه قضائیه احساس نمیکرد که این حبس لازم است، اصلا آن را پیشنهاد نمیداد.
بهروزآذر یادآور شد: به هر حال قوانین وجود داشته است، رفتند قوانین را بررسی کردند، اصلاحش هم نزدیک به ۱۳ سال طول کشیده است وقتی که این را بررسی کردند خود دادستانها و قضات محترم به این نتیجه رسیدهاند که این نقص قانونی باعث شده است نتوانند جلوی این مسائل را بگیرند و این لایحه را پیشنهاد دادند و اصلا جایی که باید این لایحه بررسی شود کمیسیون قضایی است نه کمیسیون اجتماعی حالا از این باب که بتوانند مسائل فرهنگی را هم پوشش دهند در کمیسیون اجتماعی دارند بررسی میکنند.
false
true
https://paieshgar.ir/?p=199026
false
false