شفاف سازی میزان اموال و داراییهای مدیران ارشد صنعت بیمه/ قانون در این مورد چه میگوید؟
اخبار سیاسی پایشگر– عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، شفاف سازی میزان اموال و داراییهای مدیران ارشد صنعت بیمه را یک مساله مهم عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری پایشگر، بهروز محبی نجم آبادی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تمامی افراد و مسوولانی کشور، به ویژه افرادی که در سمت های حساس مشغول فعالیت هستند، طبق قانون باید قبل و بعد از اتمام مسوولیت های خود، میزان اموال و داراییهای خود را اعلام کنند.
وی که با خبرنگار پارلمانی “پایشگر” سخن میگفت، افزود: بحث موضوعیت بیمه و اینکه بیمه چقدر مهم است تا بتواند رفاه را برای کشور ایجاد کند، یک مسئله است.
به گفته وی، بیمه باید از سوی دولت ها حمایت شوند و مدیران ارشد آنها نیز باید با طراحی هایی که انجام می دهند زمینه ای را فراهم کنند که بیشترین خدمات را به کسانی که بیمه شده اند، ارائه کنند یا حداقل برنامه ریزی هایی را در این خصوص داشته باشند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مثلا در رابطه با بیمه حوادث و یا مباحث تصادفات جاده ای، شرکت های بیمه می توانند با سرمایه گذاری های فرهنگی، توانایی خودشان را افزایش داده و اتفاقات رخ داده را به حداقل برسانند و در عین حال، سودآوری مطلوبی نیز کسب کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به پتانسیلها و ظرفیتهای ویژه شرکتهای بیمه ادامه داد: بیمه ها حتما باید مورد توجه دولت ها باشند و دولت ها از آنها حمایت کنند.
محبی نجم آبادی افزود: شرکت های بیمه نیز باید به مسئولیت اجتماعی شان عمل کنند و با کسب حد متعارفی از سود، تلاش کنند امور مردم را سامان بدهند و افراد گرفتاری که به خاطر حوادث و غیره دچار مشکل می شوند، را حمایت و یاری کنند.
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به افزایش جانباختگان حوادث در جاده ها، راهکار مجلس برای این معضل چیست؟ تاکید کرد: نطق اخیر که نطق سالانه ام بود، به بحث خودروهای ناایمن و گران قیمت در ایران اختصاص پیدا کرد، به ویژه مباحث جاده ای یکی از مباحث جدی مجلس است.
جاده های دو طرفه ای که به جاده های مرگ معروف هستند، متاسفانه در ماه اخیر در حوزه انتخابیه سبزوار، تعداد جانباختگان بسیار زیاد بود.
تریلرهای ترکیه ای نیز جان خود را از دست دادند. در حقیقت اینها همه اتفاقات ناگواری است که رخ می دهد.
یقینا یکی از مباحث جدی که باید به آن توجه کرد فرهنگ رانندگی است. بیش از ۸۰ درصد کسانی که در جاده ها فوت کردند، به دلیل عدم توجه به جلو و بی صبری در سبقت، بوده است.
به گفته وی، وقتی جاده های ما ناایمن است و پروژه های عمرانی دچار مشکل است، وقتی خودروهای ما مشکل اساسی دارد و به دلیل معضلات مختلف تعرفه ای و ارزی در واردات نتوانستیم تنظیم بازار خوبی انجام دهیم و خودروی ایمن تولید کنیم، مردم باید به فکر باشند و با رعایت فرهنگ رانندگی و قوانین راهنمایی و رانندگی زمینه ای فراهم کنند که این اتفاقات به حداقل برسد.