×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
false
true
نهضت احیای واحدهای تولیدی با قدرت پیگیری شود

نهضت احیای واحدهای تولیدی با قدرت پیگیری شود

اخبار اجتماعی پایشگر– رئیس قوه قضائیه گفت: نهضت احیای واحدهای تولیدی در سراسر کشور به‌ویژه در سال‌جاری که به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده، با قدرت و اهتمام پیگیری شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر،حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دوشنبه ۲۵ فروردین در بازدید از کارخانه «صنایع پتروشیمی هگمتانه» همدان و رفع موانع تولید و احیای این کارخانه به عنوان یکی از قطب‌های تولید PVC و تأمین تجهیزات پزشکی در خاورمیانه و کشور، اظهار کرد: باید اقدامات ما در راستای افزایش ظرفیت تولیدی کارخانه‌ها به‌صورت مقطعی باشد بلکه این امر مهم باید دائمی و پیوسته باشد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: اکنون میان بخش‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط، قراردادی برای تامین مواد اولیه و خوراک این پتروشیمی منعقد شده است تا تولید در این کارخانه به صورت مستمر جریان داشته باشد.

وی افزود: همه بخش‌های مسئول در این رابطه باید به تعهدات خود وفق این قرارداد عمل کنند؛ ما در قوه قضاییه بر اجرای این تعهدات، نظارت کامل خواهیم داشت و پیگیری این موضوع را رها نخواهیم کرد. چنانچه لازم باشد من خودم مجدداً به این کارخانه سرکشی خواهم کرد تا ببینم آیا دستگاه‌های مسئول به تعهدات خود برای تامین خوراک پتروشیمی در این واحد صنعتی عمل کردند یا خیر؟ قطعاً چنانچه فرد یا دستگاهی در این امر خطیر تعلل کند و یا کارشکنی و موانعی بر سر راه به وجود آورد، ما برخورد قاطع و قانونی خواهیم داشت.

اژه‌ای یادآور شد: محصولاتی که در این کارخانه تولید می‌شود مربوط به نیازها و ملزومات پزشکی و نظام سلامت کشور است بنابراین در زمره اولویت‌های اساسی است، با دائمی شدن تولید محصولات در این کارخانه شاهد رفع نیاز کشور به واردات بعضی از ابزارها و وسایل پزشکی و خودکفایی در این عرصه خواهیم بود و بدین‌واسطه در حوزه ارزی برای کشور صرفه‌جویی ایجاد می‌شود و این امر با توجه به شرایط موجود، موضوع بسیار حائز اهمیتی است.

رئیس قوه قضاییه پس از استماع سخنان و مسائل مسئولان‌ امر و دستاندرکاران کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه، خطاب به نماینده سهامداران بخش خصوصی این کارخانه، گفت: شما فعالان بخش خصوصی در این کارخانه صنایع پتروشیمی، صرفاً با دیدی تجاری به قضیه‌ی استمرار تولید در این کارخانه نگاه نکنید؛ بلکه در این رابطه، نگاهی ملی داشته باشید و بدانید که با تداوم تولید در این پتروشیمی، بخش عمده‌ای از نیازهای کشور در حوزه وسایل پزشکی و نظام سلامت مرتفع می‌شود.

رئیس دستگاه قضا در ادامه بازدید خود از این کارخانه صنایع پتروشیمی، با کارگران این واحد تولیدی دیداری صمیمانه داشت و پس از استماع سخنان این کارگران خطاب به آنها گفت: به منظور استمرار تولید در کارخانه، قراردادی میان دستگاه‌های مربوطه منعقد شده و ما در قوه قضاییه بر اجرای این قرارداد و تداوم تولید در این کارخانه صنایع پتروشیمی نظارت کامل و مستمر خواهیم داشت.

اژه‌ای در جریان حضور خود در این کارخانه، با مهندسین فنی این کارخانه به گفتگو پرداخت و خطاب به آنها گفت: شما عمدتاً نیروهایی جوان و متخصص هستید و شایسته است تا از حداکثر توان خود برای فعال‌سازی ظرفیت‌های تولیدی در این پتروشیمی بهره بگیرید.

رئیس قوه قضاییه در جریان بازدید خود از این کارخانه همدان، بر استمرار نهضت احیای واحدهای تولیدی در سراسر کشور بویژه در سال جاری که به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده، تاکید کرد و گفت: باید اقدامات مجدانه‌ای در راستای افزایش ظرفیت تولیدی کلیه‌ی بنگاه‌های صنعتی و تولیدی در سراسر کشور انجام گیرد. نباید اقدامات ما در راستای افزایش ظرفیت تولیدی کارخانه‌ها به‌صورت مقطعی باشد بلکه این امر مهم باید دائمی و پیوسته باشد.

وی افزود: اکنون میان بخش‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط، قراردادی برای تامین مواد اولیه و خوراک پتروشیمی هگمتانه منعقد شده است تا تولید در این کارخانه به صورت مستمر جریان داشته باشد. همه بخش‌های مسئول در این رابطه باید به تعهدات خود وفق این قرارداد عمل کنند؛ ما در قوه قضاییه بر اجرای این تعهدات، نظارت کامل خواهیم داشت و پیگیری این موضوع را رها نخواهیم کرد. چنانچه لازم باشد من خودم مجدداً به این کارخانه سرکشی خواهم کرد تا ببینم آیا دستگاه‌های مسئول به تعهدات خود برای تامین خوراک پتروشیمی در این واحد صنعتی عمل کردند یا خیر؟ قطعاً چنانچه فرد یا دستگاهی در این امر خطیر تعلل کند و یا کارشکنی و موانعی بر سر راه به وجود آورد، ما برخورد قاطع و قانونی خواهیم داشت.

رئیس عدلیه تصریح کرد: محصولاتی که در کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه تولید می‌شود مربوط به نیازها و ملزومات پزشکی و نظام سلامت کشور است بنابراین در زمره اولویت‌های اساسی است. با دائمی‌شدن تولید محصولات در این کارخانه شاهد رفع نیاز کشور به واردات بعضی از ابزارها و وسایل پزشکی و خودکفایی در این عرصه خواهیم بود و بدین‌واسطه در حوزه ارزی برای کشور صرفه‌جویی ایجاد می‌شود و این امر با توجه به شرایط موجود، موضوع بسیار حائز اهمیتی است.

در ادامه بازدید رئیس قوه قضاییه از کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه، مسئولان امر از جمله استاندار همدان، نمایندگان این استان در مجلس، معاون وزیر صمت و دست‌اندرکاران این کارخانه، به ارائه توضیحاتی در خصوص مسائل پتروشیمی هگمتانه و موضوعات مربوط به تامین خوراک این پتروشیمی از استان خوزستان پرداختند.

رئیس قوه قضاییه پس از استماع سخنان و مسائل مسئولان‌امر و دست‌اندرکاران کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه، خطاب به نماینده سهامداران بخش خصوصی این کارخانه گفت: شما فعالان بخش خصوصی در کارخانه صنایع پتروشیمی هگمتانه، صرفاً با دیدی تجاری به قضیه‌ی استمرار تولید در این کارخانه نگاه نکنید؛ بلکه در این رابطه، نگاهی ملی داشته باشید و بدانید که با تداوم تولید در این پتروشیمی، بخش عمده‌ای از نیازهای کشور در حوزه وسایل پزشکی و نظام سلامت مرتفع می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نخستین برنامه از سفر خود به استان همدان، در راستای حمایت از جهش تولید، رفع موانع تولید و تسهیل سرمایه‌گذاری برای تولید، از کارخانه « صنایع پتروشیمی هگمتانه» همدان که با حمایت‌های قضایی همزمان با سفر رییس عدلیه احیا شده است بازدید کرد. این کارخانه به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید «پی‌وی‌سی» و تأمین تجهیزات پزشکی در کشور و خاورمیانه، پس از چند سال تعطیلی و توقف و کاهش تولید، با حمایت ویژه دادگستری استان همدان و دادگستری خوزستان همزمان با بازدید رییس عدلیه احیاء شد و مسائل و مشکلات تولیدی، حقوقی و بانکی این واحد تولیدی مرتفع شد. در نتیجه احیای تولید در این کارخانه، شرایط برای بازگشت به کار بیش از ۲۵۰ نفر فراهم شد؛ همچنین برای اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم حدود ۱۵۰۰ نفر نیز ظرفیت فراهم شد.

«پی‌وی‌سی» یکی از ارزشمندترین و پرکاربرد ترین محصولات صنعت پتروشیمی محسوب می‌شود و موارد مصرف آن بویژه در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی و نظام سلامت، نامحدود است. تولید PVC در این کارخانه به سبب عدم تأمین مواد اولیه از جمله گاز VCM متوقف شده بود و همین امر، موجبات بدهکاری کارخانه به نظام بانکی، شرکت برق و دیگر دستگاه‌های ذیربط را فراهم آورده بود و نتیجتاً حساب‌های بانکی کارخانه مسدود و مشکلاتی در پرداخت حقوق به کارکنان ایجاد شده بود.

اکنون با ورود مجدانه دستگاه قضایی، مشکلات در این کارخانه از لحاظ تأمین مواد اولیه تولیدی و رفع انسداد حساب‌های بانکی برای پرداخت معوقات کارکنان، مرتفع شد و این کارخانه به مدار تولید بازگشت.

false
true
false
false

true