true

همه چیز درباره طرح ۲+۲ آموزش و پرورش
اخباراجتماعی پایشگر- رئیس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان با اشاره به طرحها آموزش و پرورش برای تامین معلمان مورد نیاز این اداره، گفت: طرح «۲+۲» آموزش و پرورش موجب دوبرابر شدن تعداد معلمان میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، کمال اجاقلو با اشاره به راهکارهای جبران کمبود معلم در استان زنجان، اظهار کرد: طرحهای زیادی مورد مطالعه قرار گرفته است ولی دانشگاه فرهنگیان با ظرفیت فعلی امکان تامین کادر آموزشی، آموزش و پرورش را ندارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از راهحلهای این مشکل حضور معلمان مهارت آموز در خانواده بزرگ آموزش و پرورش است، ابراز کرد: در این طرح فارغ التحصلان سایر دانشگاهها با گذراندن دوره یکساله آموزش و پرورش، به خانواده بزرگ آموزش و پرورش ملحق میشوند.
رئیس دانشگاه فرهنیان با اشاره به اینکه تنها راهی که شاید بتواند موفق شود، تبدیل دوره تحصیل دانشجو معلمان از ۴ سال به ۳ سال است، تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان در این طرح با کمک ترمهای تابستان، دوره چهار ساله را به ۳ سال کاهش میدهد و دانشجو معلمان در طول ۳ سال فارغ التحصیل شوند.
وی بیان کرد: در این طرح دانشجو معلمان یک سال زود تر تدریس در مدارس را شروع میکنند و یکی از راه هایی که حتما جواب میدهد همین راه است.
اجاقلو با اشاره به طرح ۲+۲ دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: در این طرح دانشجویان میتوانند بعد از دوسال تحصیل در سایر دانشگاه ها، دوسال آخر تحصیل خود را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند.
وی با بیان اینکه در طرح ۲+۲ دانشجویان بعد از پایان تحصیل خود در دانشگاه فرهنگیان به عنوان معلم وارد خانواده آموزش و پرورش میشوند، افزود: این طرح نیز یکی از طرحهای مورد مطالعه آموزش و پرورش بود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان با بیان اینکه یکی از طرح هایی که به نظر من میتواند مشکل کمبود معلم را حل کند جذب دانشجویان کارشناسی ارشد است، تصریح کرد: دانشجومعلمان دوره کارشناسی ارشد، در دانشگاه فرهنگیان مهارتهای معلمی را فرا میگیرند و بعد از دوسال به معلمان ملحق میشوند.
وی با اشاره به اینکه در این طرحها دانشجویان به جای حضور چهار سال در دانشگاه فرهنگیان دوسال تحصیل میکنند و به معلمان میپیوندند، عنوان کرد: در این طرح تعداد معلمانی که از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل میشود، دوبرابر آمار فعلی میشود.
false
true
https://paieshgar.ir/?p=52248
false
false