×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
پیشتازی شبکه‌های ماهواره‌ای در پوشش اخبار فرهنگی و هنری ایرانی/ صدا و سیما در تولید و پخش برنامه‌های هنری و تجسمی خیلی عقب است

پیشتازی شبکه‌های ماهواره‌ای در پوشش اخبار فرهنگی و هنری ایرانی/ صدا و سیما در تولید و پخش برنامه‌های هنری و تجسمی خیلی عقب است

اخبار فرهنگی هنری پایشگر – چند وقت پیش منتظر پخش خبر از یک شبکه خبری ماهواره بودم. چند دقیقه باقی مانده بود که در کمال تعجب گزارش یکی از گالری های هنری به همراه مشخصات هنرمند و آثار به نمایش گذاشته شده، پخش شد.
اول فکر کردم که نمایشگاه هنرمندان ایرانی در خارج از کشور است، اما وقتی نام گالری را دیدم ، یقین کردم که نمایشگاه داخلی است. بعد از آن با دقت بیشتری، میان برنامه های این شبکه خبری را دنبال کردم، بارها و بارها شاهد این اتفاق خوب هنری بودم، ولی متاسفانه تلویزیون ما با عنوان دهان پرکنِ “سیمای ملی” با در اختیار داشتن امکانات بسیار، کار خاصی در این زمینه انجام نمی دهد و یک شبکه ماهواره ای از آن سر دنیا، نمایشگاه های هنری داخلی آن قدر برایشان مهم است که به هر طریقی، سعی در تولید چنین برنامه هایی دارند و شاید به همین دلیل است که رسانه ملی روز به روز مخاطبان خود را از دست می دهد.

به گزارش پایگاه خبری پایشگر، همین اتفاق بهانه ای شد تا پیگیر این موضوع از خراسانی زاده رئیس مرکز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد باشیم.
خراسانی زاده در گفت و گوی اختصاصی با پایشگر ،ضمن تایید این مسئله گفت: اینگونه برنامه ها برای رسانه ها جذاب است و قابلیت باز نشر در سایت ها و فضای مجازی هم دارد. در حال حاضر هم یکی از شبکه ها چنین کاری را شروع کرده است.
برنامه “بوم” به صورت تخصصی در حوزه تجسمی برنامه تولید می کند و در واقع، اتفاق خوبی است که شروع شده و می‌تواند توسعه پیدا کند.
وی در ادامه گفت: خیلی علاقه مند هستیم تا مبتنی بر سند ملی هنرهای تجسمی که امیدوارم به زودی چه در دوره مدیریت من و چه مدیر بعدی این تلاش که هفت، هشت سال مسکوت مانده بود و طی سه، چهار سال اخیر که پیگیری شده، به نتیجه برسد و اجرا شود و اگر به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی هم برسد،اجرای آن الزامی است، یعنی دستگاه‌های متولی باید پاسخگوی این مسئله باشند.

وی با تاکید بر اینکه تولید برنامه هنرهای تجسمی از ضرورت‌ های صدا و سیما است، گفت: صدا و سیمادر این زمینه زحمت می‌کشد، اما کافی نیست.
رسانه‌هایی که زیر نظر دولت هستند مثل ایرنا و روزنامه ایران هم باید برای هنرهای تجسمی تولیدات خاص داشته باشند، البته اگر برای سایر رسانه ها هم مشوق هایی در نظر گرفته شود، امکان توسعه تبلیغ در این بخش وجود دارد.

وی با تاکید بر گسترش پشتوانه آموزشی در عرصه هنرهای تجسمی گفت: علاقه مندیم که در رویه تولید محتوای آثار هنری، کمک کنیم و در همین رابطه با رسانه هایی که دارای پشتوانه آموزشی هستند، برای تربیت خبرنگاران حوزه تجسمی گفتگو کردیم و آماده همکاری در زمینه تامین استاد و مطالب آموزشی و پرداخت هزینه‌ ها هستیم.
اگر این اتفاق رقم بخورد، گام مثبتی در این عرصه برداشته‌ایم البته کافی نیست چرا که هنرهای تجسمی نیازمند توسعه است.

false
true
false
false

true