×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
false
true
کمبود شیر در برنامه غذایی باعث پیری زودرس می‌شود

کمبود شیر در برنامه غذایی باعث پیری زودرس می‌شود

اخبار اجتماعی ، یک دکترای تغذیه دام گفت:‌ کمبود آن در برنامه غذایی باعث کاهش کارایی و پیری زودرس می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری پایشگر ، بهروز یاراحمدی اظهار کرد: اهمیت نقش شیر و فرآورده‌های آن در تغذیه انسان بر کسی پوشیده نیست و امروزه تولید شیر و محصولات آن یکی از فعالیت‌های عمده کشاورزی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: حتی در بعضی از کشورها از مصرف سرانه شیر در جامعه به عنوان شاخص پیشرفت و توسعه یاد شده است.

یاراحمدی یادآور شد: شیر به موجب آنکه غذایی تقریباً کامل بوده و کلیه عناصر لازم را به صورت متعالی دارد، بدیهی است که از حمله میکروب‌ها موضوع نمانده و چنانچه در تهیه نگهداری و توزیع آن دقت کافی نشود بر اثر آلودگی میکروبی به سرعت فاسد شده و در این صورت نه تنها تامین‌کننده ارزش غذایی لازم نیست بلکه در صورت مصرف موجب مسمومیت غذایی می‌شود.

این دکترای تغذیه دام خاطرنشان کرد: به لحاظ اجزای تشکیل‌دهنده جیره غذایی انسان شیر از جمله منابع ارزان‌قیمت پروتئین دامی است که کمبود آن در برنامه غذایی باعث کاهش کارایی و پیری زودرس است.

وی اضافه کرد: همچنین عدم مصرف شیر باعث بیماری‌های مختلف از جمله امراض استخوانی در کودکان می‌شود.

یاراحمدی افزود: برای ترکیبات و مقدار شیر تولیدی عواملی چون ژنتیک، نژاد، تغذیه دوره شیردهی و عوامل اقلیمی همچون فصل، درجه حرارت و سلامت دام موثر است.

این دکترای تغذیه دام ‌گفت: کیفیت اولیه شیر خام متاثر از عواملی همچون تغذیه و سلامتی دام، ترکیب شیمیایی شیر و فعالیت میکروب موجود در آن بوده که بر روی محصولات نهایی تاثیر گذار است.

false
true
false
false

true