true

گیاهی با اثر ضداضطرابی، کنترل خوبی روی قند و چربی خون
اخبار اجتماعی پایشگر-به گفته یک پزشک متخصص طب سنتی، یک خاصیت دارچین که کمتر به آن توجه میشود علاوه بر اینکه تاثیر خوبی روی کنترل قند و بهبود چربی خون و حتی کاهش وزن دارد، اثر خوب آن در تقویت کنندگی اعصاب و ضد اضطراب است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، دارچین بعد از فلفل و زردچوبه از پرمصرفترین ادویهجات است. این ادویه طبع بسیار گرمی دارد و گرم مزاجان نباید در مصرف آن زیادهروی کنند. دارچین از بسیاری داروهای آرام بخش بهتر است و به آن «والیوم گیاهی» میگویند. خاصیت ضد درد، ضد میکروب، ضد تهوع، ضد اسهال، تقویتکننده معده و رفعکننده نفخ شکم از دیگر مزایای آن است. جالب است بدانید از ویژگیهای متمایز دارچین، جوزهندی، زنجبیل، فلفل و مارچوبه این است که از قدیم برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی استفاده میشده است.
حتی استنشاق رایحه آن هم خاصیت ضداضطرابی دارد
دکتر سجاد صادقی، پزشک متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در گفتوگو با خبر آنلاین میگوید: یک خاصیت دارچین که کمتر به آن توجه میشود علاوه بر اینکه تاثیر خوبی روی کنترل قند و بهبود چربی خون و حتی کاهش وزن دارد، اثر خوب آن در تقویت کنندگی اعصاب و ضد اضطراب است.
حتی استنشاق رایحه روغن دارچین هم به بهبود خلق و خو کمک میکند و اثر ضدافسردگی و ضداضطراب دارد. اگر دسترسی به روغن دارچین ندارید میتوانید ظرف حاوی دارچین را چند دقیقه نزدیک بینی خود قرار دهید. به یاد داشته باشید میزان مصرف مجاز دارچین روزانه، ۳ تا ۵ گرم است. دارچین ممکن است باعث ناراحتی گوارشی و واکنشهای آلژیک مثل کهیر در برخی افراد شود همچنین این ادویه دارای کومارین است که باعث رقیق شدن خون میشود و افرادی که خونریزی با اختلال انعقادی دارند بهتر است آن را مصرف نکنند.
گیاهی با اثر ضداضطرابی، کنترل خوبی روی قند و چربی خون/ والیوم هندی بهتر از چینی است؟
دارچین هندی یا چینی؟
شاید باورتان نشود که چوب دارچین هم اصل و غیراصل دارد. لذا برای نفع بردن از مزایای دارچین باید بدانید که چه نوع آن را خریداری کنید. دارچینی که تا دیروز یک نوع داشت و در واقع پوست زمخت تنه درختی خاص بود، حالا گونهای دیگر هم دارد که شاید عطر و بوی آن تندتر و قویتر از دارچین همیشگی است. درحقیقت مدتی است نوعی دارچین که شباهت زیادی به دارچین اصل دارد در بازار مشاهده میشود.
این نوع شبهدارچین از پوست درختی که منشأ آن از چین است، تهیه میشود و به همین دلیل به آن دارچین چینی یا دارچین کاسیا گفته میشود. پوستهای رولی شکل دارد و رنگ آن قهوهای تیره و پوسته آن سفت و ضخیمتر از دارچین اصل است و کیفیت پایینتر و قیمت ارزانتری دارد.
اما دارچین اصل از پوسته درختی خاص در منطقه سریلانکا یا نواحی هند بهدست میآید که به آن دارچین هندی یا سیلان هم گفته میشود. با توجه به اینکه ترکیبات موثره و روغنی اسانس دارچین کاسیا در مقایسه با دارچین اصل سیلان بسیار بیشتر است، دارچین کاسیا عطر تندتر و قابضتری دارد.
سمیت دارچین چینی بیشتر است
هر دو این دارچینها اثرات سلامتبخش داشته و در کنترل قندخون و دیابت میتوانند اثرگذار باشند اما نکته مهم اینکه در دارچین کاسیا(چینی) نوعی ترکیب سمی به نام کومارین وجود دارد که میزان این ترکیب در دارچین اصل سیلان بسیار اندک و ناچیز است و مشخص شده که این ماده سمی در جوندگان سبب آسیب کبدی و کلیوی و در برخی موارد سبب سرطان شده است. لازم است بدانید خوردن روزانه یک تا دو قاشق چایخوری از دارچین کاسیا برای بدن خطرناک و توصیه بر این است که اگر مصرف روزانه دارچین شما بالاست، حتما از دارچین سیلان(هندی) استفاده کنید.
false
true
https://paieshgar.ir/?p=208286
false
false