true
پایشگر-۲۰ هزار نفر از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس سراسر کشور تجلیل می شوند.
به گزارش پایشگر ،سرهنگ صفرعلی براتلو رئیس سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت با اعلام این خبر گفت:بنا بر فرمایشات امام و رهبری ،وظیفه داریم از رزمندگان و شاغلان در دوران دفاع مقدس تجلیل کرده و مجاهدت آنها را پاس داریم.
وی که در نشست خبری تشریح برنامه نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت سخن می گفت ، افزود:دفاع مقدس متعلق به جناحی نیست و متعلق به همه است و ما باید رزمندگان دفاع مقدسمان را گرامی بداریم و کسانی که میتوانند قلم بزنند ما را در این مسیر همراهی کنند. در همین راستا مراسم تجلیل از پیشکسوتان جهاد و مقاومت و ارائه الگوی مقاومت در جامعه را در برنامه داریم و همچنین میخواهیم نهضت خاطره گویی را راه بیندازیم که این نهضت قرار است در تمامی ادارات و سازمانها اجرایی شود.
رئیس سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت با بیان اینکه این رزمندگان ذخایر علمی جامعه هستند، گفت: میخواهیم منزلت رزمندگان در جامعه را بیشتر کنیم. این رزمندگان تجربه ذی قیمتی دارند و به دنبال برقراری ارتباط هستیم و میخواهیم پیشکسوتان در سمتهای مختلف ایفای نقش کنند و خاطرات خود را روایت کنند .
وی در ادامه اظهار داشت: در همین راستا طبق ابلاغ ستادکل نیروهای مسلح به نیروهای مسلح و وزارت خانهها با شعار “ما توانستیم”، برنامههای تجلیل از پیشکسوتان در ارتش، سپاه، وزارت دفاع، وزارت جهاد و ناجا برگزار خواهد شد که در برنامه سطح ملی آن ۱۹ شهریور از فرمانده تیپ به بالا تجلیل خواهد شد، تجلیل از رزمندگان گردان به بالا توسط دستگاهها و تجلیل از رزمندگان گردان به پایین در استانها و در طول سال از برگزار خواهد شد.
براتلو ادامه داد: همایش ملی نکوداشت پیشکسوتان جهاد و مقاومت با حضور فرماندهان عالی رتبه و حضور سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در روز دوشنبه ۱۹ شهریور در موزه انقلاب اسلامی برگزار میشود.
وی همچنین گفت:در مجموعا از ۲۰ هزار نفر از پیشکسوتان در تهران و سراسر کشور تقدیر می شود که از این تعداد ۸۰۰ تن در تهران مستقر هستند و بقیه نیز در سایر استان ها سکونت دارند.همچنین از ۱۲ نفر از فرزندان شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم تجلیل خواهد شد.
وی در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگار پایشگر در خصوص این که پیشکسوتان دفاع مقدس چرا در برنامه روایت خاطرات خود در موزه دفاع مقدس ، همکاری نداشتند،گفت: پاسخ این سئوال را باید مسئولان موزه بدهند اما با اجرای نهضت خاطره گویی می توانیم ، بخشی از سال های دفاع مقدس را روایت کنیم.در همین رابطه ۱۵ مرکز فرهنگی راه اندازی کرده ایم که این مراکز می تواند با پاتوق پیشکسوتان تبدیل شود.
براتلو افزود: قبول دارم در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و ارج نهادن به ایثارگران کوتاهی کردهایم و البته پیش از من مدیرانی بودند که در حد بضاعتشان کارهایی را انجام دادهاند اما به هرحال هماکنون تا رسیدن به جایگاه واقعی فاصله بسیاری داریم. متأسفانه جامعه بر این تصور است که اداره کشور برعهده رزمندگان است و بیشترین حقوق را میگیرند درحالی که حقوق دریافتی یک نیروی سپاه که رزمنده هم بوده کمتر از دو میلیون تومان است. این درد را چگونه باید به جامعه گفت و چگونه میتوان افکار عمومی را در این زمینه اصلاح کرد.
false
true
https://paieshgar.ir/?p=12994
false
false