×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
false
true
افزایش نقدینگی و مطالبات از مهمترین چالش های نظام بانکی

پایشگر- عضو هیات مدیره بانک رفاه گفت: مهم ترین چالش های کنونی نظام بانکی افزایش نقدینگی و مطالبات است.

به گزارش پایشگر به نقل از  ایبِنا، فرشید فرخ نژاد در بیست و نهمین همایش بانکداری اسلامی که با محوریت چالش های حاکمیت شرکتی و مدیریت منابع و مصارف طی دو روز در مرکز همایش های سازمان صدا و سیما برگزار شد، در گفت و گو با شبکه خبر با اعلام این مطلب افزود: شرایط تحریمی و مشکلات اقتصادی بازگشت تسهیلات را با چالش مواجه ساخته و بانک ها را دچار مسئله مطالبات کرده است.

عضو هیات مدیره بانک رفاه با اشاره به شرایط کلان اقتصادی و تورم بالا، خاطر نشان ساخت: افزایش نقدینگی در سطح جامعه مسئله دیگری است که باعث تورم شده و نظام بانکی را دچار چالش کرده است.

وی مهم ترین ماموریت نظام بانکی را مدیریت این دو چالش عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: تمرکز بر وصول مطالبات با استفاده از ابزارهای قانونی و همچنین تعامل با مشتریان از جمله راهکارهای وصول مطالبات است که بانک‌ها از این طریق ضمن وصول مطالبات خود می توانند به سایر مشتریان هم اعتبار و تسهیلات اختصاص دهند.

فرخ نژاد یادآور شد: در صورتی که بانک ها در چارچوب سیاست های منطقی مدیریت منابع و مصارف عمل کنند، نظام بانکی دچار بحران و چالش نخواهد شد. وی در ادامه درخصوص تأثیر نرخ سود بر میزان نقدینگی اظهار داشت: سیاست گذار اصلی در این حوزه ها بانک مرکزی است و لازم است سایر بانک ها هم از این سیاست تبعیت کنند. البته نرخ سود تابعی از عرضه و تقاضا و شرایط اقتصاد کلان هم است و از این متغیر اقتصادی تأثیر می پذیرد.

عضو هیات مدیره بانک رفاه خاطر نشان ساخت: نرخ سود پایین در شرایط تورمی منجر به برخی از روابط نادرست و رانت در شبکه بانکی می شود که از نظر متخصصان بانکی پذیرفتنی نیست.

گفتنی است، دکتر سهمانی مدیر عامل بانک رفاه مقاله ای تحت عنوان «بررسی اثرپذیری منابع و تسهیلات نظام بانکی از متغیرهای کلان اقتصادی بر مبنای داده های فصلی کشور» در این کنفرانس ارائه کرد که در سایت و کتابچه همایش برای علاقه مندان قابل دسترس است. بانک رفاه در برگزاری این همایش ۲ روزه که۱۰ و ۱۱ شهریورماه سال جاری در محل سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد، مشارکت داشت.

false
true
false
false

true