×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
مهاجرت ۴۰۰ هزار نفر از خوزستان به شمال

پایشگر-در چند سال اخیر ۴۰۰ هزار نفر از خوزستان به  شمال کشور مهاجرت کرده اند؛ این مهاجرت ها که همچنان نیز ادامه دارد، بافت جمعیتی این منطقه را تغییر داده است.

به گزارش پایشگر ،پروانه سلحشوری  نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، ضمن اعلام این خبر درباره آسیب های اجتماعی، افزود: آب ناسالم، ریزگردها و هوای نامطبوع، گرمای زیاد هوا و شرایط اقلیمی نامساعد همچنین بیکاری، فقر و گرانی باعث شده تا مردم در زندگی روزمره دچار مشکلات بسیار شوند و مجبور به ترک محل سکونت خود باشند.

جمعیت استان خوزستان حدود چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است که با توجه به این میزان مهاجرت، می توان گفت که حدود ۱۰ درصد جمعیت این استان مهاجرت کرده اند.

وی اضافه کرد: بر اساس گزارش های مردمی، ساکنان خوزستان شب ها به دلیل بوی سوختگی که گفته می شود از سوختن هورالعظیم است یا شاید علت دیگری دارد، نمی توانند بخوابند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یادآور شد: این مردم ایثارگرانی هستند که در هشت سال جنگ تحمیلی از کشور دفاع کردند و شایسته نیست که اکنون به دلیل سوءمدیریت از حداقل حقوق و کرامت انسانی برخوردار نباشند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته شهرهای دیگر هم مشکلات خاص خود را دارند؛ در کلانشهر تهران آلودگی و ترافیک معضلات آزاردهنده ای برای تهرانی ها است و خستگی های ناشی از این دو معضل بهره وری زندگی مردم را کاهش داده است.

سلحشوری افزود: از دید مردم سایر نقاط کشور، تهرانی ها خشن تر و دارای رفتارهای پرخاشگرایانه تر هستند و بی اعتمادی در بین آنان بیشتر است و شاید یکی از مهمترین علت های این رفتارها شرایط نامطلوب زندگی باشد.

وی «بیکاری» را مادر آسیب های اجتماعی دانست و گفت: آسیب های اجتماعی ناشی از نبود فرصت های شغلی مناسب، به اشکال مختلف نمایان می شود و با نگاه سیستمی می توان فهمید که سوءمدیریت و چندگانگی تصمیمات عامل اصلی بروز این آسیب ها هستند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه از منظر جامعه شناختی هر پدیده اجتماعی علل و معلول های بسیار دارد اما منشاء اصلی آنها ناکارآمدی است.

وی ادامه داد: بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله فقر، اعتیاد، فحشا و فساد به دلیل بیکاری و نبود اشتغال است و اگر افراد جامعه شغل مناسبی داشته باشند، ازدواج و تشکیل خانواده بیشتر می شود و آسیب ها کاهش می یابد این در حالی است که بخشی از ازدواج های کنونی به دلیل بیکاری و فقر به طلاق منجر می شود.

سلحشوری خاطرنشان کرد: امروز به دلیل رشد فضای اطلاع رسانی و وجود رسانه های مختلف، ناکارآمدی هایی که در سطوح مدیریتی داشتیم، بیشتر دیده می شود و متوجه می شویم در گوشه و کنار این مرز و بوم چه اتفاقات ناگواری در جریان است.

false
true
false
false

true