true

اتمام بررسی صلاحیت زارع پور، وزیر پیشنهادی ارتباطات/ زارعپور: ظرف ۴ سال شبکه ملی اطلاعات را اجرایی خواهم کرد/ آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اطلاعات در صحن مجلس
اخبار سیاسی پایشگر– با پایان بررسی کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم، مجلس شورای اسلامی وارد بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش شد.
به گزارش پایگاه خبری پایشگر، با پایان بررسی کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم، مجلس شورای اسلامی در جلسه عصر خود وارد بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی شد و نخستین وزیر پیشنهادی که برنامه های ایشان مورد بررسی قرار می گیرد وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش می باشد که موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش پشت تریبون مجلس رفته و به بیان سخنان خود پرداختند.
اهم سخنان موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رادرر زیر میخوانید:
گزارش کمیسیون آموزش مجلس: «باغگلی» توانایی تصدی وزارت آموزش و پرورش را ندارد
رضا حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز، نظر کمیسیون متبوع خود درباره صلاحیت «حسین باغگلی» را مطرح کرد.
رشیدی کوچی در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: «باغگلی» باید از پذیرش وزارتخانه آموزش و پرورش کنارهگیری میکرد
نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار ما این بود که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خودش از پذیرش تصدی این وزارتخانه کنارهگیری میکرد.
بدری در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: سوابق محدود «باغگلی» با جایگاه تعلیم و تربیت کشور تناسب ندارد
نماینده مردم اردبیل در مجلس با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش باید از بطن فرهنگیان باشد تا بتواند توفیق داشته باشد، گفت: سوابق محدود «باغگلی» با جایگاه تعلیم و تربیت کشور تناسب ندارد.
راستی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: باغگلی میتواند در آموزش و پرورش تحول ایجاد کند / گُل به خودی نزنیم
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش میتواند تحولی باورنکردنی در آموزش و پرورش ایجاد کند، گفت: مجلس انقلابی نباید به دروازه خودی گل بزند.
عنابستانی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش زنجیره بسته مدیریتی باید پاره شود / به باغگلی فرصت دهیم
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید زنجیره بسته مدیریتی پاره شود، از نمایندگان خواست به «باغگلی» برای ایجاد تحول در آموزش و پرورش فرصت دهند.
قادری در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: وزارت آموزش و پرورش محل آزمون و خطا نیست
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رتبه باغگلی در دانشگاه، استادیاری است و وی حتی نتوانسته پایه سنواتی خودش را هم بگیرد. همچنین در هیئت مدیره جامعه رضوی هم او را نپذیرفتند و وی با وتو توانست ادامه کار دهد.
دلخوش در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: «باغگلی» نمیتواند برای تأمین معاش فرهنگیان کاری کند
نماینده مردم صومعهسرا در مجلس شورای اسلامی گفت: ما هیچ مخالفتی با وزیر جوان نداریم اما «حسین باغگلی» نمیتواند برای تأمین معاش فرهنگیان کاری کند.
ایری در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: جوان بودن «باغگلی» فرصت است / لزوم تحول اساسی در آموزش و پرورش
نماینده مردم کردکوی در مجلس شورای اسلامی، جوان بودن وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را فرصتی برای ایجاد تحول در این وزارتخانه خواند.
نوباوه در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: عملیات روانی و رسانهای علیه «باغگلی» صورت گرفته است
نمایندi مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عملیات رسانهای و روانی علیه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش انجام شده است، گفت: برخی به دنبال «اداره پنداری» وزارت آموزش و پرورش هستند.
باغگلی: اصلی ترین کار من اجرای سند تحول آموزش و پرورش است
حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش پس از اظهارات موافقان و مخالفان در دفاع از برنامه خود برای این وزارتخانه گفت: انتخاب آقای رئیس جمهور نشان داد که ایشان به دنبال تحول هستند و تا دقایق دیگر نشان خواهم داد که به دنبال تحول خواهند بود.
باغگلی اظهار داشت: از همه مخالفین تشکر جدی میکنم اما خواهش میکنم صحبتهای مرا دقیق گوش کنید. در حوزه پیش دبستانی یک مدلی دارم در مورد آن ادعا هم دارم. من یک مدلی در پیش دبستانی امام رضا(ع) اجرا کردم که مدل خاصی است که والدین را درگیر میکند.
وی ادامه داد: ما در گام دوم باید یک کار مهم انجام دهیم و اینکار را باید به آدمهای مهم و توانمند واگذار کنیم. ما در یک شرایط پیچیده در آموزش و پرورش روبرو هستیم و برای حل مشکل باید جرات وارد شدن به روش های جدید را داشته باشیم. من جرات مطالبه گری از دستگاههای مختلف را دارم.
باغگلی تصریح کرد: اصلی ترین کار من این است که سند تحول را اجرایی کنم. از تمام سخنان دوستان این را تصور میکنم که آقای باغگلی جوان و کم تجربه است. وزیر باید کار تیمی انجام دهد و باید حلقه بسته مدیریت طولانی را بشکند.
وی تاکید کرد: همه ما میدانیم که اتفاقاً در جریان مدیریت اجرایی در سطوح پایین مهارتهای فردی نیاز است و در سطوح بالا مهارت های ادراکی نیاز است. ادامه روندهای موجود را ۴۰ سال است داریم اجرایی میکنیم بگذارید وارد وضع جدیدی شویم. ما با نوع مدیریتی که انجام دادیم انگیزه را از مدیران گرفتهایم.
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: باورم این است که ما در حوزه تعلیم تربیت حرفهای بسیار زیادی برای دنیای پرچالش از لحاظ دینی داریم. کیفیت آموزش در جامعه ما پائین آمده است. امروز تربیت دخترانه در جامعه ما از قدرت لازم برخوردار نیست. امروز تصمیم گیریهای ما در آموزش و پرورش جنس مردانه دارد.
وی تاکید کرد: با توسعه مدارس غیردولتی موافق نیستم. مدرسه غیر دولتی زمینه ساز عدول ما از اجرای قانون اساسی است.
بر اساس این گزارش، برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش روز سه شنبه بعد از بررسی صلاحیت سایر وزرای پیشنهادی، رای گیری خواهد شد.
وزارت ارتباطات؛ عیسی زارع پور
مجلس در دومين روز بررسی صلاحيت وزرای پيشنهادی کابينه سيزدهم کار خود را با بررسی صلاحيت و برنامههای عیسی زارع پور وزير پيشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه میدهد.
در ادامه محمود عباسزاده مشکینی در مخالفت صلاحیت گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات،گفت: این وزراتخانه یک وزارت زیربنایی است، یک شاهراهی را باز میکند که تمام وزراتخانهها باید از آن مسیر عبور کنند.
وی تاکید کرد: طبیعتا ما باید برای این وزارتخانه به صورت اخص نیرویی را استفاده کنیم که واجد دو مولفه باشد؛ یک خواستن و دوم توانستن. ما در انگیزه وزیر پیشنهادی شکی نداریم، اما برای عنصر توانستن سنجه داریم. توانستن یعنی نیروی پیشنهادی تخصص و تجربه داشته باشد. شوربختانه باید اعلام کنم وزیر پیشنهادی در حوزه ارتباطات تخصص ندارند و تحصیل کرده کامپیوتر و آتی هستند در حالی که موضوع این وزارتخانه «ای سی تی» است.۹۵ در ماموریتهای این وزراتخانه زیر ساختی است.
این نماینده مجلس اظهارداشت: وزیر پیشنهادی سابقه یک روز کار اجرایی در حوزه ارتباطات را ندارد. وزیری که سوار کار نباشد نمیتواند موجب تحول و تغییر باشد. در این وزارتخانه به مقدار ۲۰ میلیارد دلار تجهیزات زیربنایی داریم، ما نباید با سرنوشت کشور شوخی کنیم.
غنی نظری در مخالفت با گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات،گفت: ایشان در یک کمیسیون میگوید با طرح مصونیت از فضای مجازی مخالفم و در یک کمیسیون میگوید موافقم. مخالفت ما با برنامههای ایشان است و پیشبینی میکنیم با وضعیت برنامههای ایشان، این وزیر نمیتواند مدیریت مطلوبی در حوزه وزرات ارتباطات داشته باشد.
سید مجتبی محفوظی در موافقت با گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات،گفت:یکی از وزرای جوان و با انگیزه کابینه دکتر زارع پور است. اتفاقا یکی از ویژگیهای آقای زارع پور تخصص و تجربه است.
وی بیان داشت: این جوانان ما بودند که جنگ تحمیلی را به بهترین شکل اداره کردند.
جناب آقای زارعپور دارای عالیترین سطح تحصیلات از دانشگاههای داخلی و خارجی هستند و تجربه قابل قبول ایشان در حوزه فناوری کشور نشان از انتخاب درست آیتالله رئیسی دارد. دکتر زارع پور در حوزه فاوا قطعا متخصص هستند. ایشان در دهه هشتاد مرکز توسعه و فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال را راه اندازی کردند. راهاندازی چندین خدمت الکترونیکی در وزرات ارشاد به واسطه دکتر زارع پور باعث شد این وزراتخانه به عنوان وزراتخانه برتر در توسعه خدمات ارتباطی شناخته شود.
این نماینده مجلس اظهارداشت: دکتر زارع پور در قوه قضائیه هم خوش درخشیدند و این قوه را در مدت کوتاه متحول کردند.
نطق وزیر پیشنهادی
در ادامه این جلسه گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات در دفاع از برنامههای خود در صحن علنی مجلس گفت:پیش از هر چیز بر خودم لازم میدانم از نمایندگان مجلس تشکر کنم که این فرصت را فراهم آوردند تا ما بتوانیم مواضع و برنامههایمان را در همه کمیسیونهای تخصصی تبیین کنیم و از نقطه نظرات کارشناسانه و بزرگواران بهرهمند شویم.
وی تاکید کرد: همچنین تشکر میکنم از دوستان عزیزی که بنده را مورد عنایت قرار دادند و به عنوان موافق ثبت نام کردند، به ویژه عزیزانی که در موافقت با بنده صحبت کردند و تشکر میکنم. بنده نقدپذیر هستم، نه در این موقعیت و در هر موقعیتی نظرات کارشناسی و نقدهای سروران عزیز را روی سر میگذاریم و انشاالله با آن توجه خواهم کرد.
گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات در مجلس بیان داشت:بنده در صورت رای اعتماد صدای مناطق محروم در کابینه سیزدهم خواهد بود. افتخار میکنم در دوره مسئولیت بنده در وزارت ارشاد صدها شرکت دانشبنیان در حوزه تولید محتوای دیجیتال شکل گرفتند. در حوزه قوه قضاییه هم در حوزههای مختلف با کار و مساعدت شبانه روزی همکارانم مراجعات مردم در قوه قضاییه را تسهیل کردیم و انشالله به حول قوه الهی این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: اینجانب به عنوان یکی از میلیونها تربیت یافته مکتب امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و به عنوان یک جوان گام دومی آمدهام تا تجربه ۱۵ ساله تخصصی و اجرایی خود را در صورت رای اعتماد به کار گیرم. آمده ام همه ظرفیتهای این فناوری مهم را به کار بگیرم تا بتوانیم جایگاه نظام جمهوری اسلامی ایران را در این فضا ارتقا دهیم.
زارع پور بیان داشت: نمایندگان محترم و ملت شریف ایران امروز فناوری ارتباطات تبدیل به یک بخش جدایی ناپذیر زندگی مردم شده است. در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون نفر در شبکههای اجتماعی حضور دارند. هیچ کس نمیتواند بدون این فضا کارهای روزمره خود را پیگیری کند. امروز این فناوری، فناوری اجتماعی شده و در اعماق زندگی مردم رسوخ کرده است اگر ما در این حوزه برنامهریزی مناسب نداشته باشیم، قطعاً به آسیبهای آن دچار خواهیم شد. امروز برای مردم کوچه و خیابان مهم است که چه کسی تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را به دست میگیرد، چون هر اقدامی در این وزارتخانه میتواند کسب و کار، اقتصاد، معیشت و امنیت آنها را تحت تاثیر قرار دهد؛ این فناوری فرصت بی نظیری را برای ما فراهم کرده که ما بتوانیم از آن استفاده کنیم و یک جهش فوق العاده داشته باشیم.
وی اظهارداشت: عزیزان بزرگوار این فناوری یک شمشیر دو لبه است و یک فرصتهای بی نظیر و یک تهدیدات جدی دارد به اعتقاد بنده فرصتهای این فضا بسیار بسیار بیشتر از آسیبهای آن است و ما اگر برنامهریزی و آینده نگری داشته باشیم میتوانیم از فرصتهای آن استفاده زیادی کنیم. اینجانب با بررسی اسناد بالادستی به ویژه بررسی مصوبات بر زمین مانده شورای عالی فضای مجازی برنامهای را تدوین کرده ام که در جلسات کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.
زارع پور با اشاره به توسعه حکمرانی دیجیتال بیان داشت: امروز این فناوری سطح حکمرانی را در دنیا تغییر داده و نحوه تعامل دولت با مردم و مردم با مردم تغییر یافته است. امروز دیگر مرزهای فیزیکی نیستند که مرزهای کشورها را مشخص میکنند. امروز پلتفرمها عمق راهبردی هر کشوری را تعیین میکند. امروز متاسفانه بسیاری از کشورها توسط این پلتفرمها اشغال شده و مرزهایشان جابجا شده است، اینها یعنی اینکه ما اختیاری در این فضا نداریم و از ظرفیتهای این فضا برای حکمرانی غفلت کردیم البته الحمدلله پلتفرمهای خدمات رسان در سطح و تراز جهانی به دست همین جوانان ایرانی را ساختهایم.
وی تصریح کرد: بنده ظرف ۴ سال شبکه ملی اطلاعات را اجرایی خواهم کرد. انشالله حوزه فضایی را به ریل تحول خود باز میگردانیم. همچنین ما فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی را محقق خواهیم کرد.
آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اطلاعات در صحن مجلس
با اتمام بررسی صلاحیت زارعپور، وزیر پیشنهادی وزارت «ارتباطات و فناوری اطلاعات»، مجلس وارد بررسی صلاحیت سید اسماعیل خطیب، وزیر پیشنهادی «اطلاعات» شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارش این کمیسیون پیرو برنامه گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات را در صحن مجلس قرائت کرد.
وی گفت: این کمیسیون نظر مثبتی پیرو برنامههای گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات دارد. ایشان شاید تنها گزینه پیشنهادی بعد از انقلاب باشند که کار اطلاعاتی را از کف سیستم اطلاعاتی شروع کردهاند.
همچنین در جریان این جلسه گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس در زمینه بررسی برنامههای گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات در صحن مجلس قرائت شد.
سخنگوی این کمیسیون در جریان این گزارش گفت که برنامههای وزیر پیشنهادی اطلاعات منطبق با اسناد بالادستی و واجد شرایط برای این وزارتخانه است.
false
true
https://paieshgar.ir/?p=99398
false
false