×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
false
true
تعداد عرضه‌های اولیه در شش‌ماهه اول سال با رشد ۶۶درصد به نسبت سال گذشته

پایشگر- مدیر پذیرش فرابورس با بیان اینکه در شش‌ماهه نخست امسال تعداد عرضه‌های اولیه در فرابورس در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته رشد ۶۶ درصدی داشته است، گفت: تعداد عرضه‌های اولیه در شش‌ماهه اول سال گذشت.

به گزارش پایشگر به نقل از ایبِنا، سارا سادات اخلاقی اظهار داشت: در شش ماه اول امسال شرکت‌های «تجارت الکترونیک پارسیان کیش، عطرین نخ قم، کشت و دام قیام اصفهان، کشاورزی و دامپروری بینالود نیشابور» در بازار دوم و شرکت «پتروشیمی غدیر» در بازار اول فرابورس موفق به عرضه سهام خود شدند.

درخواست پذیرش ۳۲ شرکت

مدیر پذیرش فرابورس در خصوص درخواست‌های پذیرش طی سال جاری با اشاره به این که در شش‌ماهه اول سال ۱۳۹۷، تعداد ۳۲ شرکت در صنایع مختلف از جمله صنایع «داروسازی، فلزات اساسی، فناوری اطلاعات، کشت و دام و طیور، ساختمانی و سرمایه‌گذاری» درخواست پذیرش خود را جهت ورود به بازارهای اول و دوم فرابورس ارسال کرده‌اند، اظهار داشت: طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط فرابورس در این میان ۱۶ شرکت واجد شرایط اولیه پذیرش بودند که در ۹ جلسه هیات پذیرش مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت ۸ شرکت موفق به پذیرش در بازارهای اول و دوم فرابورس شدند.

شرکت های تازه درج شده

به گفته اخلاقی در سال جاری شرکت‌های «کشت و صنعت خرمدره، بیمه معلم، بیمه نوین، عطرین نخ قم، داروسازی اوه سینا، کشاورزی مکانیزه اصفهان کشت، صنایع ماشین‌های اداری ایران (مادیران)، توسعه مسیر برق گیلان و ایمن خودرو شرق» موفق به احراز موارد مد نظر هیات پذیرش و درج در فهرست نرخ‌های فرابورس شدند.

وضعیت پذیرش در بازار SME

وی همچنین در خصوص وضعیت پذیرش در بازار SME گفت: در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط فرابورس پذیرش ۱۳ شرکت در حال بررسی است و درخواست پذیرش شرکت‌های «فولادریزی قائم سپهر سپاهان، مجتمع فولاد آذر حدید بناب، راهیابان فردا، سیماب رزین، شیمبار و گلدنت» در هیات پذیرش مطرح و موفق به پذیرش شدند.

صنایع جدید متقاضی پذیرش

مدیر پذیرش فرابورس با بیان اینکه در میان شرکت‌های متقاضی پذیرش شاهد صنایع جدیدی هستیم که تاکنون مشابه آن در بازار سرمایه وجود نداشته است، افزود: از صنایع جدیدالورود می‌توان به صنایع «تولید پارکینگ‌های مکانیزه، کترینگ غذایی، تکثیر و پرورش انواع آبزیان، مرغداری، سوخت‌رسانی هواپیما، خدمات شهرداری و اداره شهرک‌های صنعتی» اشاره کرد.

برنامه ۴ شرکت دانش بنیان

به گفته اخلاقی همچنین در حوزه دانش‌بنیان، شرکت‌های دانش‌بنیانی از جمله «گلدنت، توفیق دارو، رایان هم‌افزا و داروسازی اوه سینا» فرابورس را به عنوان درگاه ورود به بازار سرمایه انتخاب کرده‌اند.

وی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده درخواست‌های پذیرش در بازارهای فرابورس از استان‌های تهران و اصفهان بوده است، بیان داشت: در میان مشاوران پذیرش عضو فرابورس در پذیرش بازارهای اول و دوم، «شرکت‌های کارگزاری بورس بهگزین، تدبیرگران فردا، صبا تامین، تامین سرمایه امین، تامین سرمایه نوین، بورس ایران و مشاور سرمایه‌گذاری ایده مفید» و در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط نیز «شرکت‌های کارگزاری سهم آشنا، مشاور سرمایه‌گذاری ایده مفید و بانک پاسارگاد» حضور فعالی داشتند.

آخرین شرایط پذیرش در بازار پایه

اخلاقی در نهایت به وضعیت پذیرش در بازار پایه پرداخت و اظهار داشت: در پی بررسی‌های صورت گرفته توسط کمیته درج، شرکت‌های «شیشه‌سازی مینا، نوش پونه، گروه اقتصادی کرمان خودرو، بانک سرمایه، ایران‌خودرو دیزل، سایپادیزل، سرمایه‌گذاری ملت و مهندسی صنعتی روان فن‌آور» در تابلو ج بازار پایه فرابورس درج شدند.

false
true
false
false

true