true
پیشنهاد منطقی به مسئولان سیاسی و مذهبی، بخشش هدیه رفقا به فقرا!
گروه یادداشت و تحلیل سیاسی پایشگر: شهراد اثنیعشری-رفیق زیباترین واژه ادبیات معرفت است. رفیق یار واقعی انسان و مونس تنهاییهای اوست.ایرانیان در فرهنگ اصیل خود همواره برای رفیق و رفاقت اهمیت خاصی قائل بوده و هستند.
در فرهنگ اسلام نیز تاکید خاصی بر واژه رفاقت شده و در انتخاب آن به پیش شرط علم و آگاهی تاکید شده است. از آنجا که دوست یا رفیق تاثیر قابل ملاحظهای در بعد روانی و تعاملات اجتماعی افراد دارد، در انتخاب صحیح آن از سوی اسلام تاکید خاصی صورت گرفته است.
در علم روانشناسی نیز یکی از عوامل رشد اجتماعی افراد عامل محیطی ذکر شده که دوستان از جمله عوامل مهم آن محیط محسوب میشوند که در رشد شخصیت و رشد اجتماعی او نیز تاثیرگذار هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، در چند روز اخیر در ادبیات سیاسی و اجتماعی کشورمان به کرات واژه رفاقت را شنیده و یا در لابلای شبکههای اجتماعی مکتوب، تصویری و شنیداری خوانده و دیدهایم. ظاهراً رسم شده که هر مقام یا مسئول سیاسی یا مذهبی هر وقت قصد پنهان کردن اموال و داراییهای خود را داشته باشد یا نخواهد به هر دلیل آن را عیان کند، میگوید فلان مال، مال من نیست، هدیه رفقای ماست!
اینکه آقایان چقدر مال و اموال دارند، به کسی ارتباط ندارد، هر چند به طور معمول کسانی که در پستهای بالای سیاسی و مذهبی قرار میگیرند، طبیعتاً باید از امکانات و بنیه مالی بسیاری نسبت به سایر مردم برخوردار باشند، اما مسئله اساسی این روزهای مردم که موجب عصبانیت و کدورت خاطر آنها شده، مسئله گرانیهای کمرشکن و بحران اقتصادی نیست، که البته به طور طبیعی هست!
مساله اصلی مردم، تبعیض و بی عدالتیهایی است که هر روز در گوشه و کنار کشور آن را میبینند و کاری نیز از دستشان بر نمیآید. اینکه فلان آقا یا مسئول چند آپارتمان یا چند کارخانه در فلان مکان دارد، به خودش، وجدانش و خدایش ارتباط دارد، البته اگر از راه حلال بدست آمده باشد.
اما اینکه مردم را ساده انگارد و با ادبیات عوام فریبانه و بی محتوا، داشتن آنها را به رفقای خود نسبت دهد، کمی بیسلیقگی و در واقع توهین به آنها محسوب میشود. این چطور رفیقی است که اینگونه بی محابا پول خرج میکند و میلیاردها تومان به رفقایش کمک میکند، آن هم بدون هیچ چشم داشتی!
مگر میشود شخصی آنهم در عالم سیاست، برای یک مقام سیاسی و مذهبی مشهور هدایای میلیاردی ارسال کند و در قبالش چیزی از او نخواهد؟! جواب این سوال منفی است.
آقایان مسئول! لطفاً کمی به خود آیید، مردم را ساده و خدای ناکرده، ابله تصور نکنید. به پروندههای فساد مالی چند ماه گذشته نگاه کنید و ببینید کسانی که از رفقای خود هدیههای آنچنانی گرفتند، به چه روزی افتادهاند و اکنون در کجا به سر میبرند؟
شراکت مالی با سرمایه داران البته که جرم نیست، اما اگر از قبال آن، بعدا سوء استفادههایی صورت گیرد که منجر به تشدید فسادهای مالی شود، آن وقت جرم محسوب میشود. اینکه انسان هر وقت در جواب دادن کم بیاورد و آن را برگرفته از روشهای مقامات بلند پایه کشور بداند و به آنها ارتباط دهد، نیز عذر بدتر از گناه است.
حال اگر واقعاً این مایملکها، هدیه رفقای شماست و از جیب خود برای آنها پولی پرداخت نکردهاید، پیشنهاد میکنیم به خاطر رضای خدا و کمک به مردم محروم کشورمان، آن هم در این شرایط دشوار اقتصادی، حداقل بخشی از آن را به نیازمندان اهدا کنید تا هم شائبههای موجود از اذهان پاک شود و هم بخش عظیمی از محرومان جامعه از این اقدام خداپسندانه شما بهرهمند شوند.
دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود، رفیق
false
true
https://paieshgar.ir/?p=76289
false
false