×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
false
true

پایشگر-رئيس رسانه ملي در نشست هم انديشي با هنرمندان ضمن تاكيد بر ضرورت و اهميت آغاز نهضت فيلمنامه نويسي در كشور تصريح كرد: ما از جهت تامين منابع مالي براي نوشتن فيلم نامه هاي فاخر و سوژه هاي جذاب آمادگي كامل داريم و  از هنرمندان كشور مي خواهم كارهاي خود را با جديت در اين زمينه شروع كنند.

به گزارش پایشگر، دكتر علي عسكري در حاشيه بيست و يكمين جشنواره توليدات مراكز استان هاي صداوسيما در نشست هم انديشي با هنرمندان بر استفاده از ظرفيت هاي ملي و استاني براي تربيت فيلم نامه نويس تاكيد و افزود:  اگر ما نيروي خلاق متعهد و متفكر را دراين زمينه تربيت كنيم و آموزش دهيم گامي اساسي و روبه جلو برداشتيم كه آثارش بعدها نمود پيدا مي كند.

رئيس رسانه ملي با بيان اينكه بايد به سمت توليد سريال هاي انيميشني (پويانمايي) پيش برويم گفت: امروز سريال هايي كه در حوزه انيميشن مي سازيم بسيار اثرگذار است  و ما مي توانيم در اين مسير حرفه اي تر و موثرتر از قبل حركت كنيم.

رئيس سازمان صداوسيما استفاده از ظرفيت هاي استاني براي توليد محصولات جديد را مهم ارزيابي كرد و گفت: بايد با توجه به تنوع اقليم ها در كشور زمينه ساخت شهرك هاي سينمايي متفاوتي در كشور را فراهم كنيم.

رئيس رسانه ملي در بخش ديگري از سخنان خود استفاده از موسيقي اصيل ايراني را در توليدات صداوسيما مهم خواند و افزود بايد با برنامه ريزي دقيق و علمي، توجهي ويژه به موسيقي اصيل خود داشته باشيم و از آن بجا استفاده كنيم.

در این مراسم که هنرمنداني  مهدي فقيه، سياوش طهمورث، پوران درخشنده، فاطمه گودرزي، محمدحسين لطيفي، هوشنگ جاويد، علي دهكردي، بهرام شفيع، كاظم احمدزاده، زهرا سعيدي و حسن سلطاني  حضور داشتند.

دارابي گفت: با نظرات  دكتر علي عسكري، در حوزه نمايش و سريال توليد 40 اثر فاخر در مراكز استان­ها آغاز شده است كه برخي از آن­ها در مرحله تحقيق، برخي از آن­ها نيز در مرحله پيش‌توليد و برخي ديگر هم در مرحله توليد هستند كه به‌نوبه خود اقدام مهمي در مراكز صداوسيما در كشور محسوب مي­شوند.

او افزود: در حوزه موسيقي نيز هيچ شركتي در دنيا وجود ندارد كه در مدت يك سال به‌اندازه مراكز صداوسيماي استان­ها توانايي توليد موسيقي فاخر ايراني را داشته باشند.

محمدحسين لطيفي، كارگردان مطرح سينما و تلويزيون كه رمضان امسال سريال «سر دلبران» را روي آنتن شبكه يك داشت نيز در اين نشست با اشاره به توليد آثار فاخر تلويزيوني در مراكز استاني صداوسيما گفت: بايد به حضور هنرمندان استاني، توجه جدي شود و آثار ساير استان­ها در شبكه­هاي سراسري و استاني پخش شوند.

 

لطيفي خاطرنشان كرد: در حال حاضر برخي از كشورهاي همسايه به صنعت سريال­سازي دست پيدا كرده­اند و در كشور نيز بايد گام­هايي به‌سوي دستيابي به صنعت سريال سازي و همچنين نزديك شدن به استانداردهاي توليد تلويزيوني برداشته شود.

پوران درخشنده، كارگردان سينما و تلويزيون نيز در اين نشست با تأكيد بر اينكه تلويزيون در جايگاه دانشگاه عمومي كشور قرار دارد گفت: تلويزيون خانه دوم من است و با توجه به عشقي كه به تلويزيون دارم، اين اتفاق منجر به ساخت سريال­هاي مختلف با موضوع خانواده­ و كودكان براي تلويزيون شده است.

درخشنده با تأكيد بر توجه به گويش، فرهنگ، آداب و رسوم استان­ها در توليد آثار تلويزيون تصريح كرد: موسيقي فيلم بسيار مهم است و بايد در توليد آثار استاني به موسيقي نواحي توجه ويژه­اي شود.

هوشنگ جاويد، پژوهشگر موسيقي نواحي نيز در سخناني با بيان اينكه ما در كشور جشنواره­ها زندگي مي­كنيم گفت: مزيت عمده جشنواره استان­ها، تداوم و پشتيباني آن است و بايد تقويت شود.

اين پژوهشگر موسيقي نواحي خاطرنشان كرد: بخش اعظمي از موسيقي به كار رفته در آثار نمايشي، غربي است و توجهي به موسيقي فاخر ايراني نمي­شود و بايد به استفاده از موسيقي نواحي توجه ويژه ای شود.

جاويد همچنين خواستار بازگشت رشته موسيقي به دانشگاه صداوسيما و همچنين ايجاد واحد پژوهش موسيقي در مركز پژوهش و سنجش افكار صداوسيما شد.

سيدعباس فاطمي­نويسي، رئيس مركز سيماي استان­ها نيز گفت: در دو سال گذشته چند سريال با بودجه كمتر از يك تله­فيلم در مراكز استان­ها توليد شدند و اگر همت و عظم مضاعفي در رسانه ملي وجود داشته باشد، شاهد توليد آثار بهتري خواهيم بود. با توجه به آغاز توليد سريال­هاي فاخر در مراكز استاني، اميدواريم سال آينده در جريان برگزاري بيست­ودومين جشنواره توليدات مراكز استاني، شاهد حضور حجم بالايي از توليدات فاخر نمايشي استان ها باشيم.

 

 

false
true
false
false

true