×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
false
true
دفترچه بیمه  تأمین اجتماعی حذف شد

پایشگر-مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: حذف دفترچه بیمه از مراکز درمان تأمین اجتماعی و اجرای نسخه الکترونیک در این واحدها مهمترین اقدام این سازمان در یکسال گذشته و به عنوان کارنامه موفق دولت بوده است.

به گزارش پایشگر ،سیدتقی نوربخش ضمن اعلام این خبر گفت: حذف دفترچه درمانی و صدور نسخه الکترونیک در مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی در ۹ استان آغاز شده است و در صورت همکاری وزارت بهداشت می توان این طرح را در تمام کشور به اجرا گذاشت.
نوربخش اظهار داشت: با توجه به زمینه سازی ها و اقداماتی که طی سال های اخیر انجام گرفته است، سازمان تامین اجتماعی پیشگام در توسعه پروژه نسخه الکترونیک و حذف دفترچه های کاغذی در مراکز درمانی طرف قرارداد است و اجرای این برنامه افتخاری برای سازمان تامین اجتماعی است.
وی خاطرنشان کرد: طرح حذف دفترچه‌های درمانی تامین اجتماعی از حدود ٢ سال پیش در مراکز ملکی تامین اجتماعی آغاز شد و اکنون تمام این مراکز خدمات رسانی را بدون دفترچه به افراد تحت پوشش ارائه می دهند و اکنون در مراکز طرف قرارداد در حال انجام است. تاکنون در چهار استان این طرح انجام شده است.
وی اضافه کرد: تاکنون ۹۰ میلیون نسخه الکترونیک در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی تولید شده است که با اجرای این طرح از این پس تمام نسخه ها به صورت الکترونیکی صادر می شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: اجرای طرح نسخه الکترونیک می تواند در ارائه خدمات مطلوب تر به مردم بسیار موثرتر واقع شود و در نهایت باید خدمات بخش درمان مستقیم (مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی) و بخش درمان غیرمستقیم (مراکز و بیمارستان های طرف قرارداد) به هم متصل شود.
وی افزود: اکنون تمام بیمه شدگان و مستمری بگیران این سازمان بدون در دست داشتن دفترچه های درمانی می توانند از خدمات درمانی این مراکر بهره مند شوند و فقط با ارائه کارت ملی خود می توانند علاوه بر مراجعه به پزشک از طرح نسخه الکترونیکی استفاده کنند و داروها نیز با همان کدملی در داروخانه های مراکز ملکی تامین اجتماعی به بیمار داده می شود.
نوربخش گفت: اقدام بسیار مهم دیگری که در یکسال گذشته انجام شده است، پیگیری اجرای تبصره پنج لایحه بودجه سال ۹۷ برای پرداخت بدهی های دولت بود که این رقم ۵۰ هزار میلیارد تومان تصویب شده است که امیدواریم در سال جاری انجام شود.
به گزارش ایرنا در بند «و» این تبصره آمده است: تهاتر بدهی های نهادهای عمومی غیردولتی، بانک ها و شرکت های دولتی تابعه وزارتخانه ‌های آموزش و پرورش، نیرو و جهاد کشاورزی (صرفا بابت یارانه قیمت های تکلیفی) و شرکت ملی نفت ایران ۵۰۰ هزار میلیارد ریال با اولویت مطالبات حسابرسی ‌شده و قطعی سازمان تامین اجتماعی تا سقف پنج هزار میلیارد ریال از منابع این جزء به ستاد اجرایی فرمان حضرت ‌امام (ره) و شرکت های‌ تابعه و وابسته آن اختصاص ‌می‌ یابد.
بخش بیمه ای تامین اجتماعی دارای ۴۸۰ شعبه در سراسر کشور است و خدمات بیمه ای این سازمان از طریق این واحدها به جامعه تحت پوشش ارائه می شود. همچنین برای تسهیل امور و دسترسی آسان تر مردم به خدمات تامین اجتماعی، شعب اقماری و کارگزاری های این سازمان نیز به عنوان واحدهای وابسته به شعب، مشغول فعالیت هستند.

false
true
false
false

true